Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3917 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 6,0
Seřadit podle

chris od Austrálie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Good value for HK
clean, good size room, great staff
Hodnoceno 16 listopadu 2015

Wai od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v březen 2014
Will come back again
We have been upgrade to bigger room, the room is spacious with living room and kitchenette. The location is good and convenient. The staff were friendly.
I was there to celebrate my birthday with my boyfriend. I would like to thank the staff upgrade me to a bigger room. The location is good and convenient. We took shuttle to and from airport and stop at Ibis Hotel. We will definitely come back again.
Hodnoceno 12 listopadu 2015

hubertus od Nizozemsko
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v listopad 2015
very spacious rooms
space, location, value for money
perfect
Hodnoceno 10 listopadu 2015

Ying od Hong Kong
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2015
big convenient boutique hotel
big, clean, bargain
Hodnoceno 07 listopadu 2015

IRELINDA od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v říjen 2015
room smaller than WRITTEN
pretty bad. we booked a 41sqm but ended up with a 25sqm room. After checking with the staff and the hotel website once there, we realised there is NO 41sqm room. As an explanation. dare to explain us that "the room is indeed 41sqm but after furnitures installed, it becomes 25sqm" - True Story! anyway, only 10 tv channels incl 1 english channel, no hand soap and cleaning done superficially. tempting to go back ... i don't think so.
Hodnoceno 02 listopadu 2015

Jeffrey od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
We dont dine at the Hotel. We only avail the hotel
Affordable, comfort and considerate
Good
Hodnoceno 29 října 2015

oren od Velká Británie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Great value for money !
Great value for money !
Great value for money !
Hodnoceno 26 října 2015

Geena od Singapur
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 5 nocí v září 2013
Big Room, Good Location
The room is big and clean. A ten minutes walk to the nearest station which is very near the central. Cabbing to central is cheap and affordable.
It was a good and comfortable stay. Convenience stores are nearby and it was not very noisy at night. The room is considered big despite its hotel size.
Hodnoceno 15 října 2015

timothy od Spojené státy
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Great location fantastic price
Location price staff
Have stayed a number of times and am.never dissappointed.
Hodnoceno 13 října 2015

kam od Hong Kong
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Cool
Cool coo cool
Cool
Hodnoceno 13 října 2015


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: