Zpět na informace o hotelu

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3889 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 8,1
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 6,0
Ověřená hodnocení

Heidi L. od Hong Kong
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v březen 2014
Clean room
Clean room, comfortable bed, Nice staff
Clean room, comfortable bed, Nice staff
Hodnoceno 04 srpna 2014

Tam C. od Hong Kong
Páry
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Pleassant stay
location, room comfort & very pleasant experience
Comfortable and relaxing stay Size of the room is very big!!
Hodnoceno 28 července 2014

Eunice K. od Singapur
Jednotlivci
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
60 West Hotel..Best!
Complimentary upgrade which was excellent
Comfortable & enjoyable
Hodnoceno 27 července 2014

Noor I. od Singapur
Obchodní cestující
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
convenient short stay
quiet, convenient location, friendly staff
Short 2 night stay - 60 West Hotel is convenient and sufficient for the single business traveler.
Hodnoceno 26 července 2014

Maryann P. od Filipíny
Skupiny
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Spacious room, considerably clean.
The room we got was very spacious. It was also very close to a tram station and about 10minutes walk to the sheung wan station. There are also nearby shops/eateries by the area.
I can't really say much as we were there only for a night as we didn't really intend to extend one more night in HK. The staff was helpful. The room is spacious and considerably clean but a bit old.
Hodnoceno 26 července 2014

YONG N. od Singapur
Páry
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
great room size
room size, convenience of tram, allowed early check in
Hodnoceno 24 července 2014

Tsz H. od Hong Kong
Páry
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Special Hotel
Special Hotel, Room is large, But not comfort
The hotel is redevelop from the old building. My room at 4/F, the area is large and has a platform connect with the room. I have request a queen size bed but the bed is formed by twins bed. That make us not comfort.
Hodnoceno 24 července 2014

Terence G. od Singapur
Obchodní cestující
Zůstal 2 nocí v květen 2014
Happy always to be back
Good hotel with nice deco and polite staff
very good, happy to be back
Hodnoceno 23 července 2014

Terence G. od Singapur
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v červen 2014
Good Hotel, Happy to be back again
Price is value for money, decor in room is decent
no complaints, always happy to be back.
Hodnoceno 23 července 2014

Jason S. od Velká Británie
Páry
Zůstal jednu noc v červenec 2014
pleasant, easy and comfortable
room size, location and good deals
Hodnoceno 22 července 2014


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: