Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3915 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 6,0
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Kit od Hong Kong
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v květen 2014
Good location
Good location, new & tidy hotel
This hotel near Central area in Hong Kong, new & tidy, can reach everywhere . many location / oversea resturant .
Hodnoceno 15 května 2014

Kan od Austrálie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2014
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
good experience.
Hodnoceno 14 května 2014

Tsz od Čína
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v květen 2014
nice
clean nice staff and comfortable room
Hodnoceno 14 května 2014

Steve od Velká Británie
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2014
Good except very poor wifi kept cutting out
Cleanliness and facilities mainly
Hodnoceno 14 května 2014

Ella od Hong Kong
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2013
my family members love to stay there!
good services, comfy, quiet
it's quiet comfortable, comparatively spacious room in HK hotel, reasonable price, quiet rooms and good services! my family members would like to stay there again if they visit HK again!
Hodnoceno 14 května 2014

Hien od Singapur
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v březen 2014
Good budget hotel with large room for HK standard
Location, room size, internet
Location is good next to dried seafood street. Good access to public transport and reasonable large room for HK standard in central location in HK island
Hodnoceno 13 května 2014

KA od Macao
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2014
Not very good experience
Near shopping area and central
Cannot understand this hotel management , how come they had the facility maintenance and did not inform us when we checked in. No water when we took the shower in a half. Very bad experience.
Hodnoceno 13 května 2014

Emmanuel od Francie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v květen 2014
Simple but effective. Good value for money
Space, location, friendly
I recommend this place.Simple and basic, but clean and well located. Compared to many other hotels in HK, this one is really affordable and good quality
Hodnoceno 12 května 2014

Willish od Hong Kong
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2014
rude, room need key, the hallway dark
cheap, near central, big room
Hodnoceno 12 května 2014

betty od Spojené státy
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2014
Good stay for the price.
location,price,room size
The twin room was rather run down, so we asked for another room. We got an upgrade which was very nice, and that room deserved a 4-5. Great staff that was very helpful!
Hodnoceno 12 května 2014


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: