Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3915 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 6,0
Seřadit podle

Thomas od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v listopad 2013
nice and comfortable
clean, places to eat in area, room design
Hodnoceno 26 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lily od Kanada
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v listopad 2013
very clean room and the bed is very comfortable
good location, staff friendly, fast services.
shopping,sight seeing,good location to look around. close to the HK Airport.
Hodnoceno 25 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

yin od Malajsie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v listopad 2013
Good location and expensive
Nothing much about the hotel
They check me in into same room for my second visit. I prefer they gave me another room tho. They should have let the return guest in another room at different floor.
Hodnoceno 24 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

taehyung od Jižní Korea
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 3 nocí v listopad 2013
expensive price, unkindly staff, dirty room
expensive price, unkindly staff, dirty room
expensive price, unkindly staff, dirty room you never use this hotel
Hodnoceno 22 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Aurelie od Francie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v březen 2013
NOISY...
SPACIOUS, CLEAN, KITCHEN
taken for the price, i was expecting something more comfortable , they said hotel apartment , nice emplacement, mini kitchen, convenient for few days, wifi ok, but so noisy , my room was by the street.I took it for the cut by 2 price.but i think it is anyway too expensive.
Hodnoceno 22 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lily od Kanada
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v listopad 2013
the room is clean, i like the higher floor is good
location, convenience, clean
i really like it the hotel. i would recommend my freinds to choose this hotel when they are going to hong kong.
Hodnoceno 22 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SHENNY od Indonésie
Skupina
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v říjen 2013
Friendly staff large room
Fast internet, friendly staff, large bed
Friendly staff, large bed, clean n fast internet. But unfortunately this hotel don't have the restaurant, so we have a little bit trouble to get breakfast, cause mostly restaurant in HK open at 11am
Hodnoceno 20 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SHENNY od Indonésie
Skupina
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v říjen 2013
Good location, large room, large bathroom,
Fast internet, large room, large bathroom,
Friendly staff, easy to check in n check out, fast internet
Hodnoceno 20 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Roger od Austrálie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v listopad 2013
bad , bad , and bad
non
=
Hodnoceno 19 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Hsiao od Singapur
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v listopad 2013
Large room
Large room, full amenities, free wifi
I booked a king-bed room but was upgraded to an executive suite on 14th floor. The room was very spacious. Amenities including cups and spoons were provided for 4 people. There were 3 air-con units, 3 HD TVs (showing mainly the local stations), 2 ipod docking stations with radio and alarm clock. Two large windows, one facing the front (with partial sea view) and one facing the back. Overall, very good value for the price I paid. Note that you need to give a HKD500 deposit during check-in, which will be refunded back during check-out.
Hodnoceno 17 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: