Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3915 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,3
  • Jídlo/stolování 6,0
Seřadit podle

Ung od Singapur
Skupiny
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 4 nocí v únor 2013
Awesome Stay!
Location, Clean Room, Friendly Staff
The staffs were very friendly when we asked for directions. The rooms were very clean and nice. Beds are comfortable and really big! There is a dim sum restaurant just a few steps away!
Hodnoceno 02 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

fan od Hong Kong
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2013
my money justified
convenient, quiet, clean
I arrived late, almost midnight, because of the delayed flight. The staff was nice and charming from the time when I arrived till I left.
Hodnoceno 02 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yu od Čína
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červen 2013
Good staff
Staff polite and helpful, good location, transportation convenient
Hodnoceno 02 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yu od Čína
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2013
Good staff, good location and big room
Staff polite and attentive, very convenient public transportation, many restaurants near by
I will recommend this hotel to my colleagues, please refer the points I mentioned above.
Hodnoceno 01 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Han od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 7 nocí v červen 2013
Nice and clean room, nice simple decor
The room is large in Hong Kong's standard. It's clean and simple decor. The bed is super large.
I spent a week at 60 West. They gave me a room on the 20th floor. The room is large in Hong Kong standard, very clean and simple in decor. The bed is huge and comfortable. The room comes with a frig, a microwave, and bowls & utensils. It's perfect for an extended stay and good for the money. It's about 10 min walk to Sheung Wan Station, but plenty of buses and cabs around the area. I wish they have more TV channels, as I watch the same channels during my stay there. Other than that, I have had a good stay at the hotel.
Hodnoceno 01 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jiancheng od Kanada
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2013
It offers what you need in a busy city.
large size and well designed room, easy access to all in a city.
Hodnoceno 01 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yuet od Austrálie
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 11 nocí v červen 2013
close to mtr. many restaurant in this area.
price is rasonable. clean and tidy room. close to lv
Hodnoceno 01 července 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

P od Velká Británie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v červen 2013
Spacious and Comfy Beds
Spacious, Fast Wifi and Comfy Beds
Very spacious bedroom (around 270 sq ft) by Hong Kong standard. It's a serviced apartment at 4-star hotel quality. Fast Wifi, right next to a great local dim sum restaurant. Bus stops nearby but a bit far from the last MTR (subway) Sheung Wan Station where a taxi ride will be HK$20 (US$2.5) only. Sometimes with special offer of a great rate.
Hodnoceno 30 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Martez od Spojené státy
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v březen 2013
Small Rooms!
Nothing at all
Hodnoceno 28 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maya od Japonsko
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2013
Good location, comfortable to stay
location, room size, cleaness
I stayed one night with my friend. Standard double room was our choice, but the hotel staff kindly upgraded for larger froom (4 persons!). It was soo comfortable. I will stay again!
Hodnoceno 28 června 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: