Dobré 7,3
na základě 8149 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8149 hodnocení
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 9,1
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,1
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

Timothy od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Rodinný
Zůstal 2 nocí v duben 2014
Small Room, Cramped, Centrally located
Location, Location, Location
The best thing about this Hotel is the location. The room is really small as i booked for a family hotel but we can barely move.
Hodnoceno 18 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Bryan od Malajsie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2014
good
location and staff
Hodnoceno 17 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yoke od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 5 nocí v květen 2014
Shower & Room too small, disappointed.
Location, easy to look for foods around this hotel.
1) This hotel gave us the feeling of "just sleep" at nighttime ONLY. 2) The room & shower room too small, disappointed about the room size. 3) No privacy in shower room because the glass door is transparent. Not suitable for gal & guy friends who would like to stay into one room.
Hodnoceno 17 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Brian od Indonésie
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2014
not recommend !! please find other hotel
the bathroom are just same bigger as my wardrobe in my home. please find other hotel as this hotel have many neighbor , with the same rate room if the hotel . room are small, wifi are weak . bathroom very small.not recommend hotel .
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yeong od Singapur
Skupina
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v červen 2014
No good service.
Location.
I don't like it at all. It's a very small and squeeze room for 3 people.
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHIACHENG od Tchaj-wan
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v prosinec 2013
soso
soso
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

YUE od Čína
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v červen 2014
Hot location, convenient transportation.
Fast check in and out
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Li od Malajsie
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2014
The room is old and dark.
The location is strategic, it is in the midst of Mong kok and tsim sha zui.
Room is old and dark. Toilet is super small until you can't turn in the toilet. Lighting in the room is not sufficient and furnitures look old as well.
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Andrew od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2014
A good inexpensive option in a convenient location
Price, location, fairly quiet room
This hotel is fine. I have stayed here before, and I will stay again. My only slight complaint this time was that the internet speed was uneven, at times too slow for Skype.
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kwek od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Rodinný
Zůstal 2 nocí v červen 2014
idea location
idea location, easy transportation, airport express bus
Hodnoceno 16 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: