Dobré 7,3
na základě 8147 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8148 hodnocení
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 9,1
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,1
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

Chen od Singapur
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 5 nocí v červen 2016
Best location
Yao Ma Tei MTR station is just 2 minutes walk from the hotel. Temple street is nearby that you can shop around the night market. Nearby have a lot of choices of restaurant. Will stay here again if I travel to Hong Kong next round.
Hodnoceno 23 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Benjawan od Thajsko
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Feedback stay
I'm lucky cos i got upgrade room type,but when i came into the room,the room was small.It was OK for me because i stayed alone.The location was very good closed to mrt yau ma tei station.Due to the room was so small i heard the voice from the other room,it was annoying.This is my first time that i visit to Hongkong,good experience.I think i will come back to Casa hotel again next year.Location was superb!
Hodnoceno 22 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thunyaiphat od Thajsko
Skupina
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Location is very Good. The staff is nice.
Location is very Good. The staff is nice.
Hodnoceno 21 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thunyaiphat od Thajsko
Skupina
Rodinný
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Location is very Good. The staff is nice.
Location is very Good. The staff is nice.
Hodnoceno 21 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Vana od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v červen 2016
Satisfactory
Good location. Good staff. Everyday the room 's cleaned. Everyday get 2 waterbottled. 6 night sleep at casa hotel was satifactory!!
Hodnoceno 20 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

JIE od Malajsie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2016
need to improve
The bathroom was extremely small, can even turn around when showering. There are no fridge in the hotel and poor soundproof, we can hear what next door chatting.
Hodnoceno 19 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SANSANEE od Thajsko
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červen 2016
good location
Comfort bed good location near MTR, bus stop
Hodnoceno 17 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jaime od Filipíny
Pár
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 2 nocí v červen 2016
nice & convenient
location is very convenient good value for money in the heart of Kowloon. clean hotel with the basic facilities you need. but the toilet is too narrow/small.
Hodnoceno 17 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Say od Singapur
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 5 nocí v červen 2016
Location is Good
Toilet is too small.
Hodnoceno 14 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

WAI od Hong Kong
Pár
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červen 2016
An unexpected incidence
At the night I went to check-in, the front desk said all the Standard Double rooms were full... It took me nearly half an hour to wait for the check-in procedures be done. Never been encountered incidence like this before, and the attitude of the front desk was bad. Finally, he called the Agoda hotline and a operator from Agoda had a conversation with me. Truly appreciate him for his help in free upgrading the room and he was really a polite and decent person. Although the Deluxe Double room I finally got was far more smaller than I expected, at least I got a place to spend the night. I would like to formally thank you for the operator in Agoda! Meanwhile, I might not consider re-entrance to this hotel again.
Hodnoceno 14 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: