Dobré 7,3
na základě 8152 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8152 hodnocení
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 9,1
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,1
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Gerard od Filipíny
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Good, but not great
The location of the hotel is good, but the rooms could have been better, especially the channels.
Hodnoceno 24 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Cheah od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v červenec 2016
Nice hotel in Hong Kong
I'm going with my family, stay here for 6night. As u know Hong Kong hotel is very small, and i added one bed in deluxe room. It is hard for us to move and put the luggage. However i like it location, very near to MRT and bus station. Specially we have to walk a lots in Hong Kong, it is very convenience for us. I would like to thank the helpful staff who help us to carry the luggage and call the taxis for us. Overall consider good hotel!
Hodnoceno 24 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nelson od Singapur
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Walk to MTK, Food and Shopping
Hotel is close to almost everything. Room ok but toilet smaller than Japanese hotels. WifI, hot water shower and aircon good. Limited cable TV channels. Staff helpful. Strictly no smoking in room with smoke detectors. Room a little run down and dirty, though I have not see any ants nor roaches.
Hodnoceno 23 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

vi od Švédsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
verry good
verry good
Hodnoceno 23 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Liang od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
great location
great location to travel around
Hodnoceno 23 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Margot od Nový Zéland
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
De luxe rooms only shown on internet
Room very different from website... Shower over toilet in tiny glass cubicle. Very expensive for what it offered! Not again.
Hodnoceno 22 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chin od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Value for money
Location very convenience,bus mtr all near by.Many street shop and food stall or cafes. Bus to airport only few shop away.Airport take bus A21 reach hotel also few shop away.Toilet quite small and no fridge abit let down.Definitely value for money.
Hodnoceno 22 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

permparame od Thajsko
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
Superb
Very good location near mong kok
Hodnoceno 22 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SING od Malajsie
Skupiny
Rodinný
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Location
Good location
Hodnoceno 22 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

kenny od Filipíny
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
casa hotel
location and value for money is very okay. few steps away from mtr station and bus stop going to airport. i would definitely stay in this hotel again.
Hodnoceno 20 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: