Skvělé 8,1
na základě 1981 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1981 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 8,1
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Justin od Singapur
Jednotlivci
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 2 nocí v září 2016
i love the handy phone!
will come again! definitely!
Hodnoceno 09 září 2016

Daniel od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v září 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Hodnoceno 09 září 2016

Pui od Hong Kong
Páry
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Zůstal jednu noc v září 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Hodnoceno 08 září 2016

Loh od Singapur
Jednotlivci
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Hodnoceno 08 září 2016

teruhiko od Japonsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj Residence Club Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Hodnoceno 06 září 2016

Karla od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v září 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Hodnoceno 06 září 2016

KOK od Singapur
Páry
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal jednu noc v srpen 2016
nice
very nice hotel and good location
Hodnoceno 06 září 2016

Sami od Finsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj Residence Club Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Hodnoceno 02 září 2016

REBECCA od Austrálie
Páry
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Hodnoceno 02 září 2016

YUE od Kanada
Rodiny se staršími dětmi
Apartmá Deluxe - u přístavu
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Hodnoceno 25 srpna 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: