Skvělé 8,1
na základě 1977 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1977 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 8,1
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Loh od Singapur
Jednotlivci
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Hodnoceno 08 září 2016

teruhiko od Japonsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj Residence Club Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Hodnoceno 06 září 2016

Karla od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v září 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Hodnoceno 06 září 2016

KOK od Singapur
Páry
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal jednu noc v srpen 2016
nice
very nice hotel and good location
Hodnoceno 06 září 2016

Sami od Finsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj Residence Club Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Hodnoceno 02 září 2016

REBECCA od Austrálie
Páry
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Hodnoceno 02 září 2016

YUE od Kanada
Rodiny se staršími dětmi
Apartmá Deluxe - u přístavu
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Hodnoceno 25 srpna 2016

Kwok od Velká Británie
Rodiny s malými dětmi
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Hodnoceno 02 srpna 2016

Yan od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Hodnoceno 02 srpna 2016

lucy od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Super
Good service and location
Hodnoceno 31 července 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: