Skvělé 8,1
na základě 1979 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1979 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 8,1
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Pui od Hong Kong
Pár
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Zůstal jednu noc v září 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Hodnoceno 08 září 2016

Loh od Singapur
Samostatný cestovatel
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Hodnoceno 08 září 2016

teruhiko od Japonsko
Pár
Dvoulůžkový pokoj Residence Club Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Hodnoceno 06 září 2016

Karla od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v září 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Hodnoceno 06 září 2016

KOK od Singapur
Pár
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal jednu noc v srpen 2016
nice
very nice hotel and good location
Hodnoceno 06 září 2016

Sami od Finsko
Pár
Dvoulůžkový pokoj Residence Club Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Hodnoceno 02 září 2016

REBECCA od Austrálie
Pár
Pokój Premium Deluxe na piętrze
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Hodnoceno 02 září 2016

YUE od Kanada
Rodina se staršími dětmi
Apartmá Deluxe - u přístavu
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Hodnoceno 25 srpna 2016

Kwok od Velká Británie
Rodina s malými dětmi
Premium Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Hodnoceno 02 srpna 2016

Yan od Malajsie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Deluxe Floor Deluxe s manželskou postelí King nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Hodnoceno 02 srpna 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: