2015
Velmi dobré 8,0
na základě 8022 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8022 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

William od Spojené státy
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good quick hotel
Great value, nice room, location is only so so, not terribly close to MTR. But not bad at all, nice neighborhood etc. Would stay again.
Hodnoceno 10 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jun od Jižní Korea
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal jednu noc v květen 2016
excellent value for the money
Clean room, nice view
Hodnoceno 09 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

joohyung od Jižní Korea
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2016
Great to stay
near sheng wan station, tram and cotai ferry terminal. Perfect location for us.
Hodnoceno 09 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Valerie od Austrálie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 5 nocí v duben 2016
Very friendly and helpful staff.
We were made very welcome, and the staff assisted us many times with trams, buses and train details. The rooms were very comfortable and spotless at all times. Good choice.
Hodnoceno 06 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

YUN od Tchaj-wan
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v duben 2016
nice
Everything is good, love the room and the location, only one thing bothers me a lot. My mom couldn't speak English, while checking in she spoke both Mandarin and Cantonese, but receptionist insisted to speak in English. I mean... why? I am pretty sure the receptionist can speak Cantonese. BUT! The house cleaning lady was very very nice, I love her!
Hodnoceno 06 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pailin od Thajsko
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good
Good
Hodnoceno 06 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Elynnie od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard s manželskou postelí velikosti Queen a výhledem na město
Zůstal 8 nocí v duben 2016
Good location
Good location - walking distance to Queen Street tram station. MTR Sheung Wan and Shun Tak Centre. The hotel lobby on 5th Floor and do walk away few metres from the entrance if you want to hail a taxi as the entrance area is usually blocked by trucks for uploading/offloading goods especially in the morning. The area is usually quiet at night and need to walk further for restaurants/food. Please note the hotel umbrella is for sale only.
Hodnoceno 04 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Annie od Čína
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard s manželskou postelí velikosti Queen a výhledem na město
Zůstal 4 nocí v duben 2016
good.................................................
good.................................................
Hodnoceno 04 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

jessica od Malajsie
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v prosinec 2015
very good
this is my 3rd time staying at this hotel. so far so good . everything is convenient . places that i want go go is near and easy to get a cab . train station is just 5min walk. just that the room is a bit small but the rest is ok.
Hodnoceno 03 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Koay od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na přístav
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
GOOD LOCATION
nearby tram station, nearby famous Dimsum Restaurant, good view from high floor room.
Hodnoceno 01 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: