2015
Velmi dobré 8,0
na základě 8022 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8029 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

CECILIA od Singapur
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
Dampy stench in the room .
Friendly, helpful staff service and good shuttle bus service.
Actually overall is ok except for the day stench and poorly ventilated room.
Hodnoceno 13 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

maricor od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
very good
staffs assists u quickly
had a wonderful family bonding .
Hodnoceno 13 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wendy od Singapur
Pár
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Convenient location
Convenient location, bright room, comfortable beds,
Bright and cheerful room. Near to Macau Ferry Terminal. Well connected by tram and MTR. Can take bus A11 to and from HKIA. May I suggest there is a ramp at the entrance of hotel, the step is too high.
Hodnoceno 12 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Douglas od Spojené státy
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
Not What I Expected
Price, Shuttle Bus Access, Free WiFi
We were disappointed with the location. There are not many decent restaurants nearby, at least none that were open very late. The room was clean, but even though we had a non-smoking room, we frequently smelled cigarette smoke through the vent in the bathroom. I expected a larger room based on the photo, but it was adequate. The price was decent. We were there for an event at the AsiaWorld Expo and transportation was easy. A shuttle bus ran every 20 minutes to Hong Kong Station, about a 5 minute ride. From there, it was easy to take the Express Train to the airport/event area. In hindsight, I would have selected a hotel closer to major shopping areas and more restaurants.
Hodnoceno 11 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ning od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 5 nocí v listopad 2015
Great location and value for money
Location
This is my 2nd stay in this hotel. The stay is overall fine just that they don't change the bed sheet daily.
Hodnoceno 11 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Christine od Filipíny
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Ibis Hotel
cleanliness, friendly staff, location
Great stay at the hotel, met all our needs. Staff were very courteous and helpful. Great value for money.
Hodnoceno 10 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Leng od Malajsie
Skupina
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Great hotel with great service
cleanliness, service, location
Pleasant stay. Strongly recommended
Hodnoceno 10 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Willie od Singapur
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Good location, friendly staffs
Good service, location and clean
fantastic!
Hodnoceno 09 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

JONG od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Soso
Not good
Hodnoceno 08 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pieter od Nizozemsko
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal 5 nocí v listopad 2015
Great P/Q relation and no frills
upgrade, location, efficiency
Coming for the third year we got an upgrade to the 29th floor, Harbour view. Even without an upgrade, the view is spectacular and worth it. Efficient check-in, standard room, but spacious for HK travelers. We take our breakfast in the Starbucks downstairs. Easy connections, either by the tramway or 400m walking distance to the MTR. Only negative is the sometimes worn out towels.
Hodnoceno 08 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: