2015
Velmi dobré 8,0
na základě 8022 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8022 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

Martijn od Nizozemsko
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v únor 2015
Good location and service
Staff friendliness, cleanliness, location
Just a late night check in, early morning departure visit, and the Ibis is perfect for this. Location is quite good, and the check in process was quick and painless. Good place.
Hodnoceno 18 září 2015

Min od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v září 2015
nearby MTR station and Ferry terminal
strategic location, clean washroom and confortable bed
smooth check in and check out procedures. there are plenty of local eateries nearby. Hop onto any MTR station and you are ready to explore HK.
Hodnoceno 15 září 2015

stephen od Austrálie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal 4 nocí v září 2015
Fantastic Location with great views
Location, Views, Clean
Hotel was very convenient for all the places we wanted to visit in Hong Kong. Will definitely stay there again next time we visit HK.
Hodnoceno 15 září 2015

Yeo od Singapur
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v září 2015
Impressive!
Cleanliness, Service and Environmentally Conscious
It was great. I am surprised by how clean and simple the hotel is, not just the rooms but as a whole. The staff is friendly and the daily cleaning service is impressive as well. I was not expecting much but am very pleasant surprise at how simple yet sufficient the room is for a solo traveller. The cards and signs which encourage guests to be more environmentally conscious definitely impacted my stay as there are often much wastage in hotels, just because we paid for the room and amenities. Thumbs up to the hotel for providing such excellent comfort!
Hodnoceno 14 září 2015

Jannie od Malajsie
Skupina
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 4 nocí v září 2015
Worth the value
Location, Cleanliness and Friendly staff
I love the stay, it was a wonderful experience, will book hotel again when I come back to HK next time.
Hodnoceno 10 září 2015

HOUKU od Tchaj-wan
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2015
Great
Very big and clean
Hodnoceno 09 září 2015

wai od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 6 nocí v srpen 2015
good efficient service
tidy, effeicient, helpful
Good experience
Hodnoceno 07 září 2015

Lok od Portugalsko
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2015
close to the ferry terminal
location, cleanliness
Hodnoceno 07 září 2015

Eric od Spojené státy
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2015
Dependable
Value, fast, clean
Hodnoceno 04 září 2015

Eric od Spojené státy
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2015
Dependable
Fast check-in, clean room, good value
Hodnoceno 04 září 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: