2015
Velmi dobré 8,0
na základě 8021 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8021 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

Ng od Singapur
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na přístav
Zůstal 5 nocí v červenec 2016
A short vacation
The view was splendid for the harbour view room. Staffs are pretty friendly and helpful. Good location, walking distance to the mtr and ding ding just outside the hotel. Good place if you are looking to buy alot of Chinese dried seafood stuff.
Hodnoceno 10 července 2016

Lee od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Very clean, convenience
It's value for money
Hodnoceno 09 července 2016

Junghwa od Jižní Korea
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 7 nocí v červenec 2016
Value for money
Good in location and clean hotel.
Hodnoceno 09 července 2016

Hui-Lien od Austrálie
Páry
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
great view and great location
Hotel is very conveniently located and we had a room with harbour views which were amazing. The only negatives were shuttle bus driver in such a hurry he smashed our bags into bag area and also staff didn't let me finish my question before they cut me off and tried answering me...a bit rude! But rude seems to be a Hong Kong way of life as didn't see many smiles while we were there. Starbucks at bottom of hotel was great as one of our few friendly encounters with the locals.
Hodnoceno 08 července 2016

Shan-Jung od Tchaj-wan
Skupiny
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
good value
decent value, good neighborhood, convenient location
Hodnoceno 08 července 2016

Neil od Nový Zéland
Jednotlivci
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Convenient and comfortable
It is basic but has everything you need
Hodnoceno 07 července 2016

soyeong od Jižní Korea
Jednotlivci
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v září 2015
hotel service so good but staff attitude is bad
hotel service so good but staff attitude is bad. When i had wanted a chack in, that was woman staff. She throw a room key!!!!!!!!!!!!!
Hodnoceno 05 července 2016

Lawrence od Singapur
Skupiny
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Value for money
We were a big group. Probably had 15 rooms or something. Clean, quiet and comfortable rooms. Lobby is at level 5 but you do have direct access to the rooms once you checked in. Location wise, its in the Chinese medicine district. Not too bad. Quite a walk from nearest MTR although we only took it once. Tram was nearer to hotel. Don't expect quality service though. But I guess we won't stay there again. Maybe check out other hotels in the area.
Hodnoceno 04 července 2016

SHIM od Malajsie
Páry
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Location
Good location and room are clean.
Hodnoceno 03 července 2016

SHIM od Malajsie
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Location
Location is good
Hodnoceno 03 července 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: