2015
Velmi dobré 8,0
na základě 8041 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8041 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

Alexander od Německo
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal jednu noc v září 2014
Great simple business hotel
Value for money, good location
Good location, great value for money, no frills, clean
Hodnoceno 26 září 2014

terrence od Malajsie
Skupina
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi Standard s výhledem na město
Zůstal 4 nocí v březen 2014
I
room comfort, cleaniness, safety
If you dont mind walking 10 mins to MRT or that not many food stalls at night after you come back from somewhere else, then this place should be ok for you
Hodnoceno 25 září 2014

Abigail od Singapur
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v září 2014
Stay at Ibis Sheung Wan Hong Kong
Free Airport Bus Shuttle to Hong Kong Station, 7-10min Walk away from Sheung Wan MTR Station, Convenience Store Downstairs
Hodnoceno 24 září 2014

TUAN od Malajsie
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v září 2014
Comfortable stay
Location, quality and price
My second stay at Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, previously they used to have airport shuttle bus to airport but there is none now. It will be good to include that again as it is quite expensive to take taxi to airport. Other that this issue, the quality is good and im satisfied overall.
Hodnoceno 24 září 2014

Heriberto od Mexiko
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2014
Receptionist attitude worse
cleanliness food and location
everything good, without counting the receptionist attitude when we ask for where we can buy a train tickets, he was with attitude and rude
Hodnoceno 24 září 2014

ChunYang od Čína
Samostatný cestovatel
Zůstal 2 nocí v říjen 2012
Good
cheap, good location and comfortable.but didn't try their food
Hodnoceno 23 září 2014

Harold od Singapur
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v září 2014
great stay
location, room rate. safety
great stay
Hodnoceno 23 září 2014

Harris od Indonésie
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2014
great city hotel for short trip
location, cleanliness,
hotel was good but very small. overall it was fine,. as expected. pretty expensive for a value hotel with small room.
Hodnoceno 23 září 2014

Kanchana od Thajsko
Pár
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal jednu noc v září 2014
Small but view was out standing
Location, good service and flexibility
We received a very good service from the hotel and staff as we requested for early check in and late check out due to flight schedules. The room we stayed was a harbour view. It is quite small but big enough for two of us, and the view is out standing. We are very appreciated with the service and would recommend it friends or family.
Hodnoceno 23 září 2014

Mei od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí s výhledem na přístav
Zůstal 3 nocí v září 2014
valued for money
Good service, nice scene and convenient
Hodnoceno 23 září 2014


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: