Dobré 7,2
na základě 1496 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 1496 hodnocení
  • Čistota 7,2
  • Vybavení 6,1
  • Poloha 8,7
  • Pokojový komfort/standard 7,1
  • Personál 6,9
  • Poměr cena/kvalita 7,2
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

Raquel od Filipíny
Pár
Standard manželská postel
Zůstal 3 nocí v červen 2016
convenient location near mtr
good hotel
Hodnoceno 07 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Alan od Singapur
Samostatný cestovatel
Standard manželská postel
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Great location and comfortable room
Stayed in their standard room with double bed. Room is comfortably sized with lots of space to move around, and come with all the usual stuff like electric kettle. But weird that they provided teacup without teaspoon. Jordan mrt is a 5min distance walk away and there are alot of shops, cafe and convenience store nearby. Only thing i do not like is the picture they hang in the room which get kind of creepy when you are staying alone. But of course nothing happened during my stay
Hodnoceno 21 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Siew od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Great Location, Comfy Stay
Largos location is great - for food, shopping, MTR access, airport bus. No complaints. Locality has scrumptious food. Fish porridge and Michelin dessert on Ningpo street. Braised duck at Shanghai St/Jordan rd junction. Yum! Recently renovated, comfy stay, nice bathroom, complimentary wifi, TV and kettle provided. A small fridge would be a welcome addition. Staff friendly and helpful. Definitely will stay again!
Hodnoceno 17 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HSIAO od Tchaj-wan
Pár
Standard manželská postel
Zůstal 4 nocí v duben 2016
good
no
Hodnoceno 25 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HENG od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal jednu noc v září 2015
Near to MRt
Location, near to MRT, Low cost
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HENG od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Apartmá
Zůstal jednu noc v září 2015
good location, near to MRT
Location, near t MRT, low cost
Hodnoceno 04 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sim od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Standard manželská postel
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Convenient location but small room
Convenient location, decent cleanliness, nice food nearby
Easily accessible from Jordan mtr, basic clean room although 1 of the counter staff kinda rude, consider expensive base on the size of the room but hotel at hong kong is all costly. Nice food around the hotel, near to temple street market too
Hodnoceno 12 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Melvie od Filipíny
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
Worth the Stay
Newly renovated room, Facilities are clean, location
I was kinda satisfied with my stay since the location is really perfect for my itinerary. The hotel itself is pretty good. It's still undergoing renovation until 2016 (according to the staff I have talked to) so expect for noise outside but this wont bother you if you're out from 9AM-6PM. Just a little concern with the shower coz it's pretty old I suppose due to its mechanism and it has a lot of stains.
Hodnoceno 19 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Siew od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Standard manželská postel
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Fantastic location
Largos has great location in Jordan. Just off Nathan Road, 3 mins walk from the MTR and Cityflyer bus to the airport
Hodnoceno 17 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

paul od Filipíny
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
hotel under renovation
Accessibility
Fair because it was under renovation when we got there and we were not informed ahead
Hodnoceno 14 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: