Velmi dobré 8,0
na základě 1308 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1308 hodnocení
  • Čistota 8,4
  • Vybavení 7,7
  • Poloha 8,4
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 7,1
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Willy od Singapur
Skupina
Standard
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Good location
good room size and location, easy to find
Hodnoceno 20 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jo od Tchaj-wan
Rodina se staršími dětmi
Standard
Zůstal 7 nocí v červenec 2016
Clean hotel. Friendly staff
Beautiful view from pool. A little walking distance from MTR. But very convenient with stores and restaurant nearby
Hodnoceno 20 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kuncoro od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Rodinný pokoj
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Short Trip to HK with Family members
Great, nice and spacious rooms for a family with one or two children. Big bath room that is very difficult to find in HKG now. Great view, from the window, to the harbor. Though, location is a bit distant from MTR station, but accessible.
Hodnoceno 15 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Janto od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Rodinný pokoj
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Goid hotel value for the money
Good to excellent service especially reception is very helpful and polite, highly recommended hotel
Hodnoceno 14 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HONG-ERN od Tchaj-wan
Pár
Standard
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
swim pool has good view, nice service.
I want to live there again when visiting HK next time
Hodnoceno 13 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Fery od Indonésie
Obchodní cestující
S výhledem na přístav
Zůstal 5 nocí v červenec 2016
Good location
The hotel has a harbour view side which shows unblocked view of the harbour and kowloon area. The location is convenient with food joints both local and western food.
Hodnoceno 11 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kunhwi od Jižní Korea
Pár
S výhledem na přístav
Zůstal jednu noc v červenec 2016
okay
odour in the room
Hodnoceno 10 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

STEVEN od Austrálie
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal 3 nocí v červen 2016
4 star comfort with amazing views
Metropark is a good quality 4 star hotel with the best rooftop pool views ever
Hodnoceno 28 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

I od Tchaj-wan
Pár
Standard
Zůstal jednu noc v červen 2016
good location
I will book it again because of its location
Hodnoceno 21 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jason od Kanada
Rodina s malými dětmi
Rodinný pokoj
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Decent hotel in Causeway Bay
We had booked the family room, and I requested a high floor, we got the 26th floor, nice sea view. Friendly and courteous staff. They gave me a free birthday cake for my birthday, which was nice.
Hodnoceno 17 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: