Skvělé 8,2
na základě 3535 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 3535 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,2
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,3
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

Surya od Spojené státy
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2015
Good location
Satisfied.
Hodnoceno 14 září 2016

tay od Kanada
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v srpen 2016
close to airport
good if u have a day layover ,but not much around there .
Hodnoceno 12 září 2016

XP od Singapur
Rodina s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v září 2016
Good stay
3rd stay and satisfied as always. What would make it better would be that there is complimentary wifi in the rooms!
Hodnoceno 11 září 2016

Jasmine od Singapur
Skupina
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Convenient Hotel
Hotel is convenient for people who wants to go to the Big Buddha as it is near the cable car station. Also situated beside an outlet shopping centre.
Hodnoceno 11 září 2016

Laurence od Irsko
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal jednu noc v červenec 2016
too pricey
A nice hotel but a little pricey for the out-of-town location. Facilities are excellent tho overall. Mind the tourists in the surrounding area and shopping centre. You wont be disappointed with room interior. Overall, a reasonable stay despite the price. Thank you.
Hodnoceno 07 září 2016

Leilani od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Podwyższony standard łóżko typu Queen lub dwa osobne łóżka
Zůstal 4 nocí v prosinec 2015
Great Location, we enjoyed shopping. Great foof and friendly staff, airport transfer was great and i
we enjoyed our stay in their Executive Lounge.. Food was great and reasonable. We spent our New Years Eve in the Lounge. And it was great.
Hodnoceno 07 září 2016

Meng od Tchaj-wan
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v srpen 2016
pretty good hotel but internet is not complimentry
it's a pity
Hodnoceno 05 září 2016

Joejel od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
Fantastic experience
Arrived almost midnight and staff were very helpful
Hodnoceno 05 září 2016

Guan od Malajsie
Pár
Pokoj typu Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2016
Average good
Average good
Hodnoceno 04 září 2016

Isaac od Singapur
Rodina s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Pleasant stay!
We had a pleasant stay overall but the only shortfall is no free WiFi for hotel guests. We stayed in a boutique hotel prior to this stay, we are given a free WiFi with unlimited portable wifi. That was value added service and definitely will be one of an important factor that we look into if we plan for a longer stay.
Hodnoceno 03 září 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: