Skvělé 8,1
na základě 3660 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 3660 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 9,4
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Služby 8,1
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 6,9
Seřadit podle

QINGSI od Čína
Pár
Standard
Zůstal jednu noc v září 2016
Awesome location
Awesome location
Hodnoceno 17 září 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

Peter od Filipíny
Skupina
Pokój Deluxe z 2 śniadaniami
Zůstal 3 nocí v září 2016
good location though not many taxis around, staff are courteous and helpful
right next to Jordan station
Hodnoceno 16 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CIN od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Standard
Zůstal 2 nocí v září 2016
Great Location, hotel is very clean and nice
The location is great. You could easily find foods to eat. Walking distance to 廟街 and even 尖沙嘴。 Hotel is just above the MTR. If you have big luggage, there is a lift from MTR to Group floor nearby.
Hodnoceno 15 září 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

Hui od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Standard
Zůstal 4 nocí v září 2016
Good location. Will definitely stay here again if I return to Hong Kong.
The hair dryer in the room is not strong. Need very Long time to even dry my short hair. If not good place to stay in. Friendly staff.
Hodnoceno 14 září 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

HJ. od Sultanát Brunej
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal 2 nocí v leden 2016
Perfect!
Small rooms but it was not a problem for me since I had smaller ones before. Located near the main road and to an MTR stop. Don't mind staying here again.
Hodnoceno 14 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Carmina od Filipíny
Skupina
Standard
Zůstal 3 nocí v září 2016
All what you need
The location is few steps away from the Jordan station. The hotel staff are very accommodating. The facilities are fine and modern. Will definitely book again when I come back!
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Siow od Malajsie
Pár
Standard
Zůstal 2 nocí v září 2016
GOOD LOCATION
BETTER MENTION NON SMOKING ROOM CAUSE WE NEVER MENTION SO THAT EVERY TIME WE ENTER THE ROOM QUITE SMELLY, MAYBE IS BECAUSE THE PREVIOUS PEOPLE SMOKE INSIDE ROOM, ROOM ARE QUITE SMALL
Hodnoceno 13 září 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

Fendi od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
good location
overall ok
Hodnoceno 13 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Vidyasagar od Indie
Rodina s malými dětmi
Standard
Zůstal 4 nocí v září 2016
Rooms are very small and not suitable with kid
Some smell in the corridor. Location and service is good....
Hodnoceno 12 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kah od Singapur
Rodina s malými dětmi
Standard
Zůstal 3 nocí v září 2016
Convenient location .. Great services ..
Room is a bit small though but location is very convenient .. Very near the mtr ..
Hodnoceno 11 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: