Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 5078 hodnocení
  • Čistota 7,6
  • Vybavení 6,8
  • Poloha 8,4
  • Pokojový komfort/standard 7,1
  • Služby 7,1
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Jídlo/stolování 6,3
Seřadit podle

Koh od Singapur
Skupiny
Standard
Zůstal 4 nocí v říjen 2014
small room but good location
good location, friendly and helpful staff, well equipped toilet
rooms was a little too samll, but location was within 5 min walk to mtr station, with convenience store nearby.
Hodnoceno 07 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Xian od Singapur
Skupiny
Zůstal 5 nocí v září 2014
comfortable
location, comfort, convenience
comfortable, very convenient
Hodnoceno 04 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thanh od Vietnam
Obchodní cestující
Standard
Zůstal jednu noc v listopad 2013
normal hotel
price, location, relax
normal hotel
Hodnoceno 03 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ivan od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Standard
Zůstal jednu noc v leden 2014
Good location and hotel for budget traveller
Location, Cleanliness, Affordable
There were three of us, me and my parents. Didn't want to waste money on another room as we were there for only 1 night hence we checked in 3 person per room. No extra charge but no extra bed cause the space between the 2 beds had a table. I slept on the floor with comforter. No problem at all. There was a night market near the area and MTR was within walking distance.
Hodnoceno 02 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

KWOK od Singapur
Obchodní cestující
Standard
Zůstal 2 nocí v září 2014
Good
Location, price
Good
Hodnoceno 02 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Hui od Singapur
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v září 2014
easy access convenient and clean hotel
easy access, lots of food around and clean hotel
this is my 2nd time staying in the hotel, everything is good.
Hodnoceno 29 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Xiao od Singapur
Páry
Standard
Zůstal 4 nocí v leden 2014
good
location is good
shopping around the area.
Hodnoceno 27 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

sonny od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Standard
Zůstal 2 nocí v září 2014
good location,good value for money
good location, nice staff, value for money
Hodnoceno 27 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kaijun od Čína
Jednotlivci
Standard
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
Small room
room facilities is complete. store around the hotel.
i think the double room is so small, and hotel sevice is okay.
Hodnoceno 26 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

GLADYS od Filipíny
Páry
Zůstal 4 nocí v září 2014
Location, Internet Connection and Cleanliness
location, internet connection, cleanliness
I am happy thats I read comments and reviews first before booking this hotel. Hotel location is very accessible too. Internet connection and cleanliness was good.
Hodnoceno 26 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: