2015
Velmi dobré 7,9
na základě 5227 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 5232 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 7,8
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 6,8
Seřadit podle

Mary od Filipíny
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Very Good, I love the room!
Nice, clean room, very near to yau ma tei mtr station. The staff were very helpful... ill surely book this hotel when we come back to hongkong..
Hodnoceno 10 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pandian od Srí Lanka
Obchodní cestující
Pokoj typu Premier
Zůstal jednu noc v srpen 2016
i am looking 2or3 star rooms which is very reasonal price
Agoda is doing giving a wonderful pricing hotels world wide so iam choosing agoda. Com in future my trips.
Hodnoceno 10 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

LESLEY od Filipíny
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Good experience
Nice rooms Near train station
Hodnoceno 10 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Milicah od Singapur
Skupiny
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
convenient location
Clean room, super single beds. Only downside is that the swimming pool and gym is that of YMCA. So if using in the evening it is extremely crowded.
Hodnoceno 09 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SARAVUT od Thajsko
Páry
Economy
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
great location
location is best; mtr station is only steps away also a few convenient stores. just a few minutes walking to Mongkok.
Hodnoceno 09 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chin od Singapur
Jednotlivci
Economy
Zůstal jednu noc v srpen 2016
My 3rd stay with City View
This hotel is always on my 1st preferred choice whenever I stay in Hong Kong! The location is perfect, very near to Yau Ma Tei MTR. The hotel reception staff is very helpful and I compliment one guy named Derrick. The Handy phone is great! I will continue to stay at City View whenever I am in Hong Kong.
Hodnoceno 09 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mei od Tchaj-wan
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v leden 2016
vacation with family members from overseas
We do enjoyed our stay at Cityview and will recommend to friends
Hodnoceno 09 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ekamon od Thajsko
Páry
Apartmá Junior
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Very good location
Very big room.
Hodnoceno 08 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ekamon od Thajsko
Páry
Economy
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Good location
Big size room
Hodnoceno 08 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chee od Malajsie
Páry
Economy
Zůstal 8 nocí v červenec 2016
Good location
Good location, friendly staff, room clean
Hodnoceno 06 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: