Zpět na informace o hotelu

2015
Velmi dobré 7,9
na základě 5141 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 5141 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 8,0
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 7,8
  • Personál 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 6,8
Ověřená hodnocení

Shimin T. od Singapur
Páry
Zůstal 7 nocí v červen 2016
Great location, friendly staff
There is an entrance to Yau Ma Tei MTR just 2 minutes away, and the surrounding area was filled with supermarkets, eateries, etc. All staff from the concierge to the security and cleaners were also extremely friendly and helpful throughout our stay. I sought help for a broken lock on my luggage and within 5 minutes the hotel staff got an engineer to come over and fix the issue. I definitely recommend this hotel to anyone planning on staying in Hong Kong.
Hodnoceno 02 července 2016

Terence G. od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 4 nocí v červen 2016
Faulty aircon switches
U can't control the fan speed. It always at high though u set to Low. I have to open the toilet door and wake up in the night to off it and on again when feeling stuffy.
Hodnoceno 02 července 2016

konanki N. od Indie
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Ok
Ok
Hodnoceno 30 června 2016

CHAIYAPRUK T. od Thajsko
Skupiny
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Good location
Everytime i stay here
Hodnoceno 29 června 2016

WaiLing K. od Singapur
Jednotlivci
Zůstal jednu noc v červen 2016
other than shopping, all the HiFi store also in walking distant.
Good location for not expensive shopping and good eating restaurant
Hodnoceno 29 června 2016

Lay T. od Singapur
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Great!
Good location, clean room. YMT MTR is just behind the hotel.
Hodnoceno 29 června 2016

Ittichai J. od Thajsko
Skupiny
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Late check in
More than 30 mins late check in from the hotel. The staff told me that the causes od delay was they just has only housekeeper to tidy up per floor...does it make sense?!??
Hodnoceno 28 června 2016

Hong L. od Singapur
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal 4 nocí v červen 2016
Shopping, eating
Good location , Near mrt
Hodnoceno 27 června 2016

Sau A. od Singapur
Skupiny
Zůstal 5 nocí v červen 2016
Safe Stay
Great and safe stay because of security staff at hotel front. Great Service!
Hodnoceno 26 června 2016

Sau A. od Singapur
Skupiny
Zůstal 5 nocí v červen 2016
Wonderful Stay
Good and prompt service. Elderly friendly too.
Hodnoceno 26 června 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: