2015
Velmi dobré 7,9
na základě 5236 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 5236 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 7,8
  • Personál 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 6,8
Seřadit podle

Derrick od Singapur
Rodina s malými dětmi
Zůstal 3 nocí v listopad 2014
4D3N Trip to HK
Service, location and food
Hodnoceno 30 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mark od Austrálie
Rodina se staršími dětmi
Zůstal jednu noc v listopad 2014
Good hoyel
Staff were exceptional, the location was perfect for our needs and the room was spotlessly vlean
Excellent stay. I cant fault the actual jitel or staff, the only tjing that let it down was yge food in the restaurant, it was tasteless. The whole jotel was very clean, thr staff were everywhere and very efficient and happy. I tihink the price was a bit over the top for the standard, however that is a personal opinion, and has no bearing on the hotel itself, which really is faultless
Hodnoceno 30 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Gina od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Zůstal 6 nocí v prosinec 2013
Convenient hotel
cleanliness, good location
Hodnoceno 30 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHAN od Singapur
Skupina
Zůstal 5 nocí v listopad 2014
Hongkong trip nov 2014
Location, friendly counter n housekeeper
Fairly comfortable Except the low water level on taps
Hodnoceno 30 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ming od Singapur
Rodina s malými dětmi
Zůstal 3 nocí v listopad 2014
Excellent location
Next to MTR, proximity to food and shopping
Hodnoceno 28 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Munling od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Zůstal 3 nocí v březen 2014
Comfortable and convenient
Near to Yu Ma Tei Station, good staff and clean
The room was clean and the receptionist offered us an ungrade of our room, which was greatly appreciated. The rooms were not extravagant but sufficient. Bedding was soft. But room can get slightly stuffy. Overall, would come back again.
Hodnoceno 28 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jenny od Singapur
Rodina s malými dětmi
Zůstal 2 nocí v listopad 2014
My 4th stay at City View
Location. Good Food nearby.
This is my 4th stay at City View but this is the 1st time I had a free upgrade of the room.
Hodnoceno 28 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

veera od Singapur
Pár
Zůstal 4 nocí v listopad 2014
Near MTR,clean and good service
Walking distance to shops and restaurants. Clean and free upgrade to executive room was much appreciatied. Good security as well.
Convenient and clean accommodation in the heart of mongkok!
Hodnoceno 27 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

TSI od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Zůstal jednu noc v listopad 2014
For short stay and Convenience location
Hygiene up to standard
Hodnoceno 25 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Li od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Zůstal 5 nocí v únor 2014
Nice hotel
good location, nice food around the area and near train station.
was good, staff are very helpful.
Hodnoceno 24 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: