2015
Velmi dobré 7,9
na základě 7203 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 7203 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 7,8
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Personál 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Jídlo/stolování 7,2
Seřadit podle

Gloria od Spojené státy
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Premier s manželskou postelí velikosti Queen nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
Closet
Too small , not comfortable when you stay longer.
Hodnoceno 08 září 2016

Jane od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 4 nocí v září 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Hodnoceno 07 září 2016

Mogens od Dánsko
Obchodní cestující
Pokoj typu Premier Plus v hotelovém křídle
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Hodnoceno 05 září 2016

FEE od Austrálie
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Hodnoceno 05 září 2016

park od Jižní Korea
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Hodnoceno 03 září 2016

Kathy od Nový Zéland
Skupiny
Pokoj typu Premier
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Hodnoceno 25 srpna 2016

Ester od Spojené státy
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Hodnoceno 23 srpna 2016

Jill od Filipíny
Skupiny
Pokoj typu Premier Plus v hotelovém křídle
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Hodnoceno 22 srpna 2016

Jun od Filipíny
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Hodnoceno 20 srpna 2016

Elaine od Filipíny
Páry
Zůstal 2 nocí v září 2011
Perfect location
Perfect location for those who loves shopping! Walking distance to one of the biggest shopping malls. Room was clean and comfortable.
Hodnoceno 18 srpna 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: