2015
Velmi dobré 7,9
na základě 7196 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 7198 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 7,8
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,5
  • Jídlo/stolování 7,2
Seřadit podle

Jane od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Premier
Zůstal 4 nocí v září 2016
Good location
This hotel is right beside harbour city
Hodnoceno 07 září 2016

Mogens od Dánsko
Obchodní cestující
Pokoj typu Premier Plus v hotelovém křídle
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Fantastic service
Fantastic service - the whole way throughout our stay.
Hodnoceno 05 září 2016

FEE od Austrálie
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Convenient to shopping and restaurants
Only complain is the hair dyer, take a long long time to blow dry my hair because of the low voltage and not powerful,
Hodnoceno 05 září 2016

park od Jižní Korea
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Good expriences
Clean and cozy room. Especially I loved a bed. But far away from MTR stations.
Hodnoceno 03 září 2016

Kathy od Nový Zéland
Skupiny
Pokoj typu Premier
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great location, great value
Standard four star hotel. Staff members were quite nice and helpful. We had some problem with the room, but problem was solved afterwards with a complimentary room upgrade.
Hodnoceno 25 srpna 2016

Ester od Spojené státy
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 4 nocí v červenec 2016
Love this place
Next trip to Hong Kong this is where I will stay again. Everything about my stay here was excellent.
Hodnoceno 23 srpna 2016

Jill od Filipíny
Skupiny
Pokoj typu Premier Plus v hotelovém křídle
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great location for shopping around kowloon
Pros Accessible Pacific coffee within the towers Cons Room a little tight and small
Hodnoceno 22 srpna 2016

Jun od Filipíny
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Good deal
The hotel is centrally located and near to shopping areas. Public transport is just at the basement of hotel and booking for a trip to Macau is a breeze. Great choice for a pleasant vacation,
Hodnoceno 20 srpna 2016

Elaine od Filipíny
Páry
Zůstal 2 nocí v září 2011
Perfect location
Perfect location for those who loves shopping! Walking distance to one of the biggest shopping malls. Room was clean and comfortable.
Hodnoceno 18 srpna 2016

Tseden od Mongolsko
Páry
Pokoj typu Premier
Zůstal 5 nocí v leden 2016
Perfect
Very nice
Hodnoceno 17 srpna 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: