2015
Skvělé 8,2
na základě 1193 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1193 hodnocení
  • Čistota 8,4
  • Vybavení 7,7
  • Poloha 8,3
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,4
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 7,9
Seřadit podle

Prabu od Singapur
Pár
Budget
Zůstal 2 nocí v červen 2015
The Accord Metropolitan Hotel - superb!
Central location, Superb facilities, Friendly staff
Well managed property. Staff attentive and friendly. Close to shopping outlets such Pothy's Boutique. Overall pleasant experience.
Hodnoceno 19 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Immanuel od Singapur
Samostatný cestovatel
Budget
Zůstal 8 nocí v květen 2015
Accord stay June 15
Good location , friendly crew & good in dining experience
Pleasant
Hodnoceno 18 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Immanuel od Singapur
Samostatný cestovatel
Budget
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Accord dec 14
Location , friendly staffs & in dining experience
Good
Hodnoceno 18 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Immanuel od Singapur
Samostatný cestovatel
Budget
Zůstal 5 nocí v prosinec 2014
Accord review 2
Location ,staff service & in room dining
Good in many occasions I have re visited and stayed in Accord
Hodnoceno 18 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Syed od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Superior se snídaní
Zůstal jednu noc v červen 2015
The Hotel is not helpful
I had booked this hotel a few times and the last booking had a mistake on the date. I called the hotel to ask if it can be amended and they refused to entertain me. I will never book this hotel again as they dont have any understanding towards their customers. Thumbs up to Agoda for taking the step further and giving me a refund.
Hodnoceno 16 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

GERARD od Singapur
Skupina
Budget
Zůstal 7 nocí v červen 2015
Best hotel ever!
Staff, location and facilities
Staff were awesome n welcoming!! Greeted us everytime without fail and were helpful when we needed help!
Hodnoceno 14 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

shariffah od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Superior se snídaní
Zůstal 6 nocí v červen 2015
Will be back. Such a luck to have stayed here.
Staff. Room. Cleanliness.
Superb and couldnt be more happy. If only no bacon was served for breakfast buffet spread it'll be teriffic....we only went down one time for breakfast for our 6 nights stay. Everything else is a 6 stars!
Hodnoceno 14 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

MUHAMMAD od Malajsie
Obchodní cestující
Budget
Zůstal 5 nocí v červen 2015
Awesome hotel with beautiful envoirement & gd Food
I love the spa pool and also the view it's really great i had peace of mind whn I stayed in accord
I can say it with one word AWESOME!!!!
Hodnoceno 12 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Leon od Spojené státy
Rodina se staršími dětmi
Superior se snídaní
Zůstal 2 nocí v červenec 2013
Chennai July Stop over
Value, Clean
Good for the price
Hodnoceno 12 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ranjit od Indie
Obchodní cestující
Budget
Zůstal jednu noc v květen 2015
Good location and Fantastic for the Businesstravel
Good facilites, Good breakfast and fantastic location
Amazing hotel and will definitely return. Closest Mall Express Avenue
Hodnoceno 08 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: