Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 247 hodnocení
  • Čistota 8,2
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 7,3
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 8,1
  • Poměr cena/kvalita 7,6
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

Xavier od Francie
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 2 nocí v červen 2015
great hotel near mumbai airport
near airport, clean, international standard
great hotel in Mumbai, really near the aiport and good location for business as you can go downtown or north in less than one hour (normal in mubai)
Hodnoceno 24 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

dimitrios od Velká Británie
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 4 nocí v září 2015
excellent hotel
location, professionalism and friendliness of staff, quality of accommodation
most enjoyable and relaxing experience
Hodnoceno 06 října 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ben od Austrálie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Business Trip
Food, Room Cleanliness, Staff
Hodnoceno 29 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chye od Singapur
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2015
Okay Hotel. Too much noise from street.
Good service staffs.
The restaurant staffs are very friendly, understanding. As I am losing my voice, they give me green tea with honey and lemon. The transport arrangement is working, but is either lost or late. Remember to take down the phone number of the driver, as each trip is different driver and different car. You can hear the non stop traffic noise from the busy intersection.
Hodnoceno 03 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Qian od Čína
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 3 nocí v duben 2015
Good hotel
nice and clean
It's very good hotel, we'll stay here every time when we join the Mumbai exhibition
Hodnoceno 21 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

arvind od Indie
Rodina se staršími dětmi
Superior
Zůstal jednu noc v únor 2015
good hotel with couterous staff
well trained & helpful staff
great
Hodnoceno 27 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

suhas od Indie
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 3 nocí v únor 2015
enjoyed my stay
food, fitness center (gym and pool) and the room...all is good
One thing which bothered me is the WiFi, rest all was perfect.
Hodnoceno 10 února 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Margaret od Austrálie
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v leden 2015
Ok
Food
Good. But staff did not understand simple instructions. Breakfast was ordered for 6.oo and came at 5.45 cold and only half of what was ordered. Taxi was ordered for airport pick up's but did not happen. Bar snacks over priced.
Hodnoceno 29 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Muhammad od Malajsie
Pár
Superior
Zůstal 5 nocí v prosinec 2014
Basic hotel With facilities
Location
Basic and not up to 4 star rating as advertised
Hodnoceno 27 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

kazutami od Japonsko
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 9 nocí v říjen 2014
Good hospitality of staff
Hospital staff, clean, good bed
Quite good in all. My room was no 618. Clean, quite n staff good service. Again like to stay
Hodnoceno 01 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: