Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 941 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,9
  • Poloha 7,0
  • Pokojový komfort/standard 7,2
  • Služby 7,4
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 5,5
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

SABRINA od Austrálie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v březen 2015
Super nice staff. Specially Bobi
Staff and it was so close to the airport
Very good, I first stayed the first night I arrived to Bali to then leave to jimbaran. Unplanned I had to stay for 2 more days in Denpasar at the end of my trip and I didn't hesitate to book again. although I would recommend to expand their food area, having a place to eat inside and not have to walk around to find something would have been good. Also the Internet could have been better.
Hodnoceno 24 března 2015

yantao od Čína
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2015
staff attitude good
Clean
good
Hodnoceno 15 března 2015

Kalaiisehilvie od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2015
need to fix alot of things
good customer service
the bed has some stain..the towel wasnt clean n smells good. the fridge got some weird smell n sound. the hotel breakfast need to be more hotel standard.
Hodnoceno 03 března 2015

Fadel od Indonésie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Near to the Airport.
Room, pool, near to the airport.
Hotel was good, near to the airport. Hotel staff was nice but, sadly there was no tv cable in my room. Maybe stay at this hotel again in the near future.
Hodnoceno 19 února 2015

Budi od Indonésie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v prosinec 2014
budget hotel
clean,price,location
Hodnoceno 11 února 2015

Michael od Austrálie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v leden 2015
Handy to the Airport..
Handy location. Value for money. Nice pool
Stayed over to be close to airport. Basic/small room and was a bit boxed up!
Hodnoceno 03 února 2015

DODI od Indonésie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v leden 2015
friendly staff and value for money
clean, close to airport, friendly staff
2 days
Hodnoceno 28 ledna 2015

Junianty od Indonésie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v leden 2015
Good staffs
Clean, not far from the airport
Its really fun
Hodnoceno 24 ledna 2015

Julian od Argentina
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v leden 2015
Good hotel and great staff
Nice and helpful staff, good rooms with nice bathroom and a nice swimming pool
We had a good time there and definitely we would go there again
Hodnoceno 22 ledna 2015

Jessica od Kanada
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v leden 2015
ok
Air con, pool, nice staff
It was ok. Very kind staff. Decent room, but very cramped and in need of a good scrub & clean. No hot shower. They offer breakfast in the morning but you pay extra (should be included) seeing as there is nothing else around the area for food other than Burger King and a k mart (not a very good location). All in all if you want a quick stay for cheap it's good
Hodnoceno 18 ledna 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: