Příjemné 6,9
na základě 604 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 604 hodnocení
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 5,0
  • Poloha 6,7
  • Pokojový komfort/standard 7,2
  • Služby 7,2
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 5,0
Seřadit podle

Phillip od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
easy access to the airport and serves my needs well when im there. Its better to get motorbike to stay in the area and the pool is good
Hodnoceno 25 dubna 2013

Phillip od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
easy access to the airport and serves my needs well when im there. Its better to get motorbike to stay in the area and the pool is good
Hodnoceno 25 dubna 2013

Phillip od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
this hotel is cheap and close to the airport. It serves my needs
Hodnoceno 25 dubna 2013

Lars od Finsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2013
Comfortable stay in slightly worn room
Convenient location, clean, nice pool
Hodnoceno 24 dubna 2013

yuanri od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Comfortable
Nice pool, close to the airport, central located
Hodnoceno 24 dubna 2013

WU od Tchaj-wan
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2013
poor wifi connection~
Swimming pool, many chairs & tables on the balcony.
Dark long alley to beach and shopping mall with many motocycles. And poor wifi connection.
Hodnoceno 23 dubna 2013

Carlos od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v červenec 2012
Great Budget hotel
Location, quiet, nice pool
Hotel is clean and has the necessary amenities. This hotel will appeal to those who travel to Bali often and need a clean and affordable place close to the airport.
Hodnoceno 19 dubna 2013

Kelly od Kanada
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Nice pool, pleasant stay
Pool, comfy bed, great shower
Good hotel for the price. They don't have maps and it can be confusing to find your way if the right staff is not on duty. Turn left out of the hotel and left again and it is only a five minute walk to the busy street in Kuta.
Hodnoceno 18 dubna 2013

isnaendera od Indonésie
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2013
Comfortable best value hotel
Clean, cheap neat and comfort
Hodnoceno 14 dubna 2013

Lena od Švédsko
Skupina
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2013
Bra, rent, aningen dyrt
Gratis vatten, stor pool, bra ac
Hodnoceno 14 dubna 2013


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: