Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 430 hodnocení
  • Čistota 6,8
  • Vybavení 6,0
  • Poloha 7,9
  • Pokojový komfort/standard 6,8
  • Personál 6,8
  • Poměr cena/kvalita 7,6
  • Jídlo/stolování 5,0
Seřadit podle

Abdul od Východní Timor
Skupina
Zůstal 6 nocí v listopad 2013
Cheap hotel with great staff performance
centre location
Hodnoceno 30 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pande od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe Executive
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Backpacker hotel
No good, only the location was strategic.
The room was small and a bit smelly, the bedroom was very small. No dining service. I won't recommend this hotel.
Hodnoceno 28 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pande od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Backpacker hotel
The only good thing about the hotel was the location
The room was small and smelly, bathroom was really small. No dining service. I will never come back.
Hodnoceno 28 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pierre od Francie
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v březen 2014
very substandard rooms, with small window, scary
nothing, absolutelly nothing...
Scracy rooms, small, not clean, red lights on front of room.
Hodnoceno 26 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dushyant od Austrálie
Skupina
Zůstal 4 nocí v březen 2014
It was okey
Nothing really
Hodnoceno 23 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Constance od Malajsie
Skupina
Zůstal jednu noc v březen 2014
bad experience
nothing
The hotel is very noisy especially at night, the room is smelly due to heavy chlorine pour in the washroom.
Hodnoceno 22 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jade od Austrálie
Pár
Zůstal 2 nocí v březen 2014
Good budget hotel
Location, rate, close to beach
We only stayed at S8 hotel for a couple of nights as we were travelling around Bali after Kuta. The hotel is very basic but no problems and good for a short stay. They are still in the process of fully finishing the hotel.
Hodnoceno 19 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Indrawan od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Zůstal 2 nocí v leden 2014
Budget hotel near Kuta beach
Surrounding by shopping area, near with beach and cheap
Good enough for resting while our schedule were outside of hotel (took a private tour by rent a local driver car) Overall this hotel was recommended only for staying, shopping, and nightlife since it's near with the club.
Hodnoceno 11 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nik od Malajsie
Skupina
Zůstal 4 nocí v únor 2014
Nice! and easy excess to many places!
Cheap! Convenience! Comfortable!
So convenience and easy excess to the Kuta Beach, shopping centre and massage & spas!
Hodnoceno 07 března 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Norshila od Malajsie
Pár
Zůstal 2 nocí v leden 2014
Great
Facilities,attractions,swimming pool
Great service,good facilities. The problem is we cannot connect the wifi while we were in the room.
Hodnoceno 20 února 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: