Velmi dobré 7,7
na základě 456 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 456 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 7,2
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 7,8
  • Služby 7,6
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 7,1
Seřadit podle

Namasivayam od Spojené státy
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v červenec 2014
Good homely place
First value for money / service / cleaniness
Good value for money. Friendly owners who took care of the place. Very comfortable. Big room. I stayed in Delux that was very good. Very near to Monkey forest and a Super market. Enjoyed my stay.
Hodnoceno 29 července 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

QIAN od Čína
Rodina se staršími dětmi
Standard
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
Nice place to stay
The room is very clean. Near to shops etc. Nice garden,
Hodnoceno 21 července 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

JiaHui od Malajsie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
Great stay with nice n peaceful environment.
Food,garden,helpful staf.
Hodnoceno 21 července 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thao od Vietnam
Pár
Standard
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Good hotel. Staff is friendly. Breakfast is good
Good hotel. Staff is friendly. Breakfast is good
Great time. Everything is ok. I will be back. I like it
Hodnoceno 14 července 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Soo od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Standard
Zůstal 3 nocí v červen 2014
Dissapointed on Cleanliness
I found dirty on my bed sheet and blanket {Big stun of cooffee/tea) Wont be coming back to this hotel
Hodnoceno 01 července 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Soo od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2014
Dissapointed on Cleanliness
The hotel outlook is ok but the cleanliness of the bed sheet and blanket really scared me. Not so comfortable bed, no many choices on breakfast(since is budget hotel)Wont come back to this hotel.
Hodnoceno 01 července 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Soo od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2014
Nothing special, old hotel
budget hotel
Old The blanket is dirty, room cleanliness is the main concern. I wont come back to this hotel anymore
Hodnoceno 18 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHEE od Malajsie
Skupina
Standard
Zůstal jednu noc v červen 2014
Nice, Relax & Fun
Nice, Relax & Fun
It is nice place, u will find ethnic and culture building view on there, feel so relax and warm feeling from owner, they also provide transport to other place with nice price.
Hodnoceno 15 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Willem od Francie
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal 6 nocí v duben 2014
Cheap & Cheerful, lovely gardens
Low price, lovely gardens, great location
If you're looking for a cheap / budget guesthouse near the centre of Ubud, Teba House is definitely a good option. Nice gardens and friendly / helpful staff, good working wifi as well. Rooms are clean, beds pretty hard (I didn't sleep that well the first couple of nights), bathrooms pretty basic. Don't expect magic for that price in Ubud, but they're generally clean. Recommended lovely location, had a nice stay altogether.
Hodnoceno 14 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lisbeth od Německo
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal 4 nocí v duben 2014
Nice stay, i love ubud and Teba house was alright
Staff Gardens Location
Nice! I really enjoyed the stay because everybody was soo helpful
Hodnoceno 13 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: