Velmi dobré 8,0
na základě 1675 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1675 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,3
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 7,9
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Daniel od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Hodnoceno 20 září 2016

Reinhard od Nový Zéland
Skupina
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Hodnoceno 19 září 2016

Lynne od Malajsie
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Hodnoceno 16 září 2016

KONG od Malajsie
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Hodnoceno 15 září 2016

Dato od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v září 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Hodnoceno 12 září 2016

Siak od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v září 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Hodnoceno 06 září 2016

SELVARAJU od Malajsie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Hodnoceno 05 září 2016

kok od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Hodnoceno 01 září 2016

novy od Indonésie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Hodnoceno 01 září 2016

Poh od Malajsie
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Hodnoceno 22 srpna 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: