Velmi dobré 8,0
na základě 747 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 747 hodnocení
  • Čistota 8,3
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Služby 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

Fransisca od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
good hotel to stay
nice clean and good area
very enjoy and must back for another holiday
Hodnoceno 08 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

winda od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe bez snídaně
Zůstal jednu noc v leden 2014
Not bad
location, staff, food
Hodnoceno 04 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kelvin od Singapur
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2013
Excellent Location & Service Standards
Service, Location & Room Comfort
Stay was very enjoyable with excellent room furnishings. Excellent staff communication and response. Walking distance to major shopping mall and across the street was night food that satisfies our need for night supper eating. Way to go!
Hodnoceno 29 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jimmy od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2014
Spacious Room
Spacious room, close to malls, great shower
Excellent hotel indeed.
Hodnoceno 24 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yansen od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2013
My favorite hotel
Interior, homy, clean
I really enjoyed my stay here. The location is great and the room is clean. Highly recommeded!
Hodnoceno 17 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ISMADI od Singapur
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2013
Fantatistic and awesome hotel
Excellent room, superb fitness centre and great buffet breakfast
One of the best hotel I ever stayed. The room was spacious and well decorated with superb toiletries. The staff are prompt when asked for things. The buffet breakfast was excellent with many varieties to choose from. Centrally located near major attractions and shopping malls. I will definitely come back again and stay.
Hodnoceno 11 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Joncili od Indonésie
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v duben 2014
lovely refurnished hotel
money, location, service
i think that this place is a nice hotel for all business travellers. though it seems that at the time i'm staying the hotel is fully booked by a convention.
Hodnoceno 04 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Zhi od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v březen 2014
Exellent
Breakfast, good service, good location
Hodnoceno 03 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Hasan od Indonésie
Obchodní cestující
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v březen 2013
new hotel
new hotel
new hotel
Hodnoceno 30 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thamonpat od Thajsko
Pár
Pokoj typu Deluxe bez snídaně
Zůstal jednu noc v květen 2014
good location
good location
The hotel is located in a good location except it is a bit old.
Hodnoceno 23 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: