Skvělé 8,3
na základě 656 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 656 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,6
  • Personál 8,5
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

Shinta od Indonésie
Skupiny
Executive apartmá dvoulůžkové
Zůstal 3 nocí v květen 2016
Nice hotel in city center
This is my 2nd stay at this hotel. Overall I'm satisfied and would recommend this hotel to my friends adn relatives. The staffs are friendly and very responsive to queries.
Hodnoceno 12 května 2016

RAJAN od Austrálie
Obchodní cestující
Apartament Premium typu King
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Overall good
Staff & service is the best
Hodnoceno 27 dubna 2016

lilis od Indonésie
Obchodní cestující
Apartament Executive z łóżkiem typu King
Zůstal jednu noc v duben 2016
Good Staff
near to mall
Hodnoceno 19 dubna 2016

wong od Indonésie
Jednotlivci
Apartament Executive z łóżkiem typu King
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Price
Awesome
Hodnoceno 14 dubna 2016

Rianto od Indonésie
Obchodní cestující
Executive apartmá dvoulůžkové
Zůstal jednu noc v březen 2016
good stay for business trip
Meeting point is just a minutes away
Hodnoceno 21 března 2016

Fordy od Indonésie
Obchodní cestující
Apartament Executive z łóżkiem typu King
Zůstal jednu noc v únor 2016
Hotel with nice location
Bathtub, location, comfy bed
Stayed on a Tuesday night for business at the topmost floor right in front of the elevator door. Great location in the middle of a open air mall with many restaurants that opens until late hours. At night noise from music beats from bars from the mall can still be heard from my room (my room was facing the mall). Nice bathtub and comfy bed. Breakfast choices were limited, I wish for more choices of foods. Keycard reader in the elevator needs to be fixed since it had difficult time reading my keycard. Showering room only has rainshower. Overall I had a great stay.
Hodnoceno 19 února 2016

Soebagio od Indonésie
Obchodní cestující
Executive apartmá dvoulůžkové
Zůstal jednu noc v únor 2016
Good hotel
My second stay!
Hodnoceno 18 února 2016

Soebagio od Indonésie
Obchodní cestující
Executive apartmá dvoulůžkové
Zůstal jednu noc v únor 2016
Good hotel
My second stay!
Hodnoceno 18 února 2016

Win od Indonésie
Obchodní cestující
Apartament Executive z łóżkiem typu King
Zůstal jednu noc v únor 2016
A pleasant stay in Surabaya
Cleanliness, Location, spacious room
I had a pleasant stay in TS Suites Surabaya where the cleanliness of the hotel is marvelous and the room is spacious with free minibar. I would not think twice to stay here again whenever I travel to Surabaya. Thanks for the staff hospitality that really made my stay an enjoyable one.
Hodnoceno 17 února 2016

Rianto od Indonésie
Obchodní cestující
Apartament Executive z łóżkiem typu King
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Its a perfect hotel for bussines trip
Location, room, staff
Hodnoceno 15 února 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: