Velmi dobré 8,0
na základě 1122 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1122 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 7,5
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Personál 8,1
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,5
Seřadit podle

Shad od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj City Dream s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v září 2016
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Hodnoceno 15 září 2016

Shad od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj City Dream s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v září 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Hodnoceno 15 září 2016

Ralph od Filipíny
Pár
Dvoulůžkový pokoj Cozy Comfort s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v září 2016
Good Hotel
helpful staff.
Hodnoceno 14 září 2016

CHIN od Malajsie
Skupina
Třílůžkový pokoj
Zůstal jednu noc v září 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Hodnoceno 13 září 2016

CYNTHIA od Indonésie
Skupina
Dvoulůžkový pokoj Cozy Comfort s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Hodnoceno 12 září 2016

Benjo od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj City Dream s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v září 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Hodnoceno 12 září 2016

Nadya od Indonésie
Skupina
Třílůžkový pokoj
Zůstal jednu noc v září 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Hodnoceno 11 září 2016

Wai od Velká Británie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Cozy Comfort s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Hodnoceno 11 září 2016

Johan od Indonésie
Pár
Dvoulůžkový pokoj Cozy Comfort s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Hodnoceno 09 září 2016

Stephanie od Filipíny
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Cozy Comfort s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v září 2016
Value for your money
The hotel was great overall, I just didn't like the location that much.
Hodnoceno 06 září 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: