Dobré 7,2
na základě 3831 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 3831 hodnocení
  • Čistota 7,3
  • Vybavení 7,2
  • Poloha 8,3
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,1
  • Jídlo/stolování 6,4
Seřadit podle

CHIN od Hong Kong
Pár
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v březen 2013
Rude staff, messy rooms, bad smell, not worth it
The hotel was slightly cheaper than the other hotels but still I would of rather paid more for a better one.
I felt I picked the wrong hotel when I first approached the reception desk. Five of the hotel staff were talking to each other and at first ignored me and then asked me to wait in a long queue where one man was serving 8 people! The hallway leading up to our room reeked strongly of cigarette. Once inside the room, I noticed it was very dirty and dusty. I couldn't even open the windows as they were bolted shut.
Hodnoceno 09 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Tan od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v březen 2013
room is comfortable and is big
service, cleaning, size
the room is big, bed is big, overall very comfortable! but the wifi only can be connect at lobby~
Hodnoceno 09 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Willy od Indonésie
Obchodní cestující
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal 2 nocí v duben 2012
ITS OK, GOOD HOTEL,
FOOD AND PRICE
Hodnoceno 08 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sing od Hong Kong
Pár
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v březen 2013
Just for sleep
Convenient transport. Many shops around the hotel. Easy to access.
Very easy to get to the hotel. Many casinos around the hotel and therefore you can travel freely. There are sightseeing points and shops around the hotel.
Hodnoceno 06 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

eng od Malajsie
Samostatný cestovatel
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v březen 2013
dirty bath room
big room, nice design
Very smelly in bath room, no wifi
Hodnoceno 06 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wing od Hong Kong
Pár
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal 2 nocí v březen 2013
worth to choose
location room size and staff
Hodnoceno 06 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chris od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v březen 2013
good stay irecommend this place
location, value for money, clean
Good stay. No internet in rooms but free in the lobby.
Hodnoceno 05 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ilanga od Jihoafrická republika
Samostatný cestovatel
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal 4 nocí v březen 2013
Great location and big room
big and spacious room, well located and very clean
I enjoyed my stay very much. Only one low point, there no business center. There is a WiFi at the Lobby area and a LAN in the room.
Hodnoceno 05 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Janice od Hong Kong
Rodina se staršími dětmi
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v březen 2013
Good Location
Perfect location, moderate prices... Recommendable nonethele
Only few minutes on foot of the center way is located this hotel
Hodnoceno 05 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ng od Singapur
Pár
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Zůstal 3 nocí v březen 2013
Clean and comfortable room
Clean, location and safe
Hodnoceno 04 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: