Skvělé 8,9
na základě 1206 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1206 hodnocení
  • Čistota 9,4
  • Vybavení 8,9
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 9,3
  • Služby 9,3
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 8,0
Seřadit podle

Ming od Hong Kong
Páry
Apartament Deluxe z widokiem na basen, łóżko typu King
Zůstal jednu noc v červen 2015
Very nice hotel in Macau
Good location, perfect room, nice service
The conrad macao is a very nice hotel with very good location, nice staff and perfect room. The most important thing is that it is not as crowded as the galaxy or the venetian. The overall environment is good, it's highly recommended!
Hodnoceno 18 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sharlene od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Apartament Junior z dwoma łóżkami typu Queen
Zůstal 3 nocí v červen 2015
Highly recommended hotel
Location, value for money & very friendly and helpful staff
Our stay was very pleasant. Helpful & friendly hotel staff made our stay very enjoyable. Would definitely book our next stay there again.
Hodnoceno 17 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wun od Hong Kong
Rodiny s malými dětmi
Pokój Deluxe typu King z widokiem na basen
Zůstal jednu noc v červen 2015
luxury and relax
A good birthday chocolate, a warm welcome and good recommendations
Hodnoceno 17 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Joan od Singapur
Skupiny
Pokój Deluxe typu King z widokiem na basen
Zůstal jednu noc v červen 2015
Amazing service in a hotel that pampers its
Service, comfortable room, location
We felt welcome the moment we stepped into the hotel and never ceased to be amazed by the staff there. The rooms were very clean and comfortable. We didn't want to leave the hotel! Keep up the fabulous work!
Hodnoceno 16 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

wing od Hong Kong
Rodiny s malými dětmi
Pokój Deluxe typu King z widokiem na basen
Zůstal jednu noc v duben 2015
Good
Good
Hodnoceno 10 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mimi od Filipíny
Skupiny
Apartmá, velká manželská postel Queen
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Conrad Hotel Experience
Very convenient, not crowded and very clean
I'd give this hotel a perfect 10. Rooms are very clean and size is comfortable. Had a great stay in this hotel. Will definitely go back.
Hodnoceno 06 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

WAI od Malajsie
Páry
Pokój Deluxe typu Queen z basenem
Zůstal jednu noc v květen 2015
Spacious Room at the heart of Cotai Central
Big Room, Nice Surroundings, Friendly Staff
Too good to be true it's like a wonderland. Big rooms and well maintained. Will definitely return again.
Hodnoceno 03 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chung od Hong Kong
Páry
Apartament Deluxe z widokiem na basen, łóżko typu King
Zůstal jednu noc v květen 2015
deleux suite good
good service in concierge
Hodnoceno 01 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mang od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Apartament Junior z dwoma łóżkami typu Queen
Zůstal jednu noc v květen 2015
Great stay! Helpful staff, fantastic spacious room
Location, service, hotel room
We stayed at the junior suite with 2 queen beds. Upon arrival, the friendly staff from Conrad made us feel welcomed. Prompt check in, concierge offered more than what we asked for, which is wonderful and unexpected due to reputation of residents in hong kong n Macau in general. Room is spacious n clean, received the welcome bears n candies, kind gesture by hotel. Beds are big and comfortable. The bathroom is beautiful with all the amenities we needed. Nothing was too much to ask for, and room service was quick. Not a big fan of Macau but Conrad made it worthwhile. Will definitely stay here again if I have to return to Macau.
Hodnoceno 31 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dong od Kanada
Obchodní cestující
Pokój Deluxe typu King z widokiem na basen
Zůstal jednu noc v květen 2015
nice!
free update
Hodnoceno 31 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: