2015
Skvělé 8,7
na základě 7636 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 7637 hodnocení
  • Čistota 9,2
  • Vybavení 9,1
  • Poloha 8,7
  • Pokojový komfort/standard 8,9
  • Personál 9,0
  • Poměr cena/kvalita 8,4
  • Jídlo/stolování 8,1
Seřadit podle

angela od Velká Británie
Rodiny se staršími dětmi
Pokój Galaxy King
Zůstal 2 nocí v květen 2013
offers everything you would expect, its a mini las
the opulence, the shops, and the ease in which you can travel around Macau on the free shuttle buses
great except we particularly booked it for its fantastic wave pool with a beach. annoyingly, this was closed for maintainance which they said was on their website. we hadn't seen that and unfortunately agoda hadn't either. we would have stayed somewhere else if we had known this
Hodnoceno 23 května 2013

Nicholas od Austrálie
Páry
Pokój Galaxy King
Zůstal 2 nocí v březen 2013
Amazing value for money luxury resort
macallan bar, banyan tree spa, low limit casino
Hodnoceno 21 května 2013

Ravi od Indie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Galaxy King
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Extremely enjoyable, memorable and hospitable stay
It's hard to pick 3 things among the innumerable strengths about Galaxy, which is such a fantastic destination. However, I would rate the belwo 3 things as the highlights for our stay -
Hodnoceno 21 května 2013

Boon od Malajsie
Obchodní cestující
Pokój Galaxy King
Zůstal 3 nocí v květen 2013
THE BEST
ROOM, SERVICE, VALUE
Hodnoceno 21 května 2013

Peter od Singapur
Páry
Pokój Galaxy King
Zůstal 4 nocí v květen 2013
Bright & fresh
Good reception on check-in, Good lightings in room to give fresh feeling, People trained to give guests best service.
My wife and I shared the good feelings of the hotel facilities and the staff services. We will stay in Galaxy Hotel again when we can afford it.
Hodnoceno 21 května 2013

Herlini od Indonésie
Rodiny se staršími dětmi
Pokój Galaxy King
Zůstal jednu noc v květen 2013
Incredible night!
Free wifi , comfortable , easy transportation
It was great staying at galaxy . Casino really nice. You have to visit the garden. Free wifi in the room and around galaxy hotel. The staff can speak proper english.
Hodnoceno 21 května 2013

ma od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Pokój Galaxy King
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Amazing modern hotel
The amazing design of the hotel is a plus, good service & good restaurant choices
Hodnoceno 21 května 2013

Lai od Hong Kong
Páry
Pokój Galaxy King
Zůstal jednu noc v květen 2013
Nice and cozy
Free wifi, free complimentary minibar and good customer service
Hodnoceno 20 května 2013

ChiaChin od Malajsie
Skupiny
Pokój Galaxy King
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Gambling
Gamble, relax, chill
Hodnoceno 20 května 2013

William od Indonésie
Páry
Pokój Galaxy King
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Luxury design hotel
Luxury , Great design , Spacious room
Room size is large along with the bathroom , cinema and casino inside hotel building , free bus shuttle service to a lot of different location , large swimming pool (wave pool / private beach) , beautiful hotel lobby , dining option.
Hodnoceno 20 května 2013


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: