Velmi dobré 7,7
na základě 1607 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1607 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,7
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Personál 7,8
  • Poměr cena/kvalita 7,6
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

Phachara od Austrálie
Obchodní cestující
Upgrade Offer - Deluxe Double or Twin Room
Zůstal 9 nocí v srpen 2016
ok good
Alright
Hodnoceno 10 září 2016

PARIKSHIT od Indie
Skupina
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Zůstal 3 nocí v září 2016
Rio Rooms are Awesome
Rooms here are awesome. Family Room is spectular. Just location is ok . Just prefer to stay in Taipa rather in macau may be near to venetian..But this property has good breakfast , nice environment. Ac is super cool here
Hodnoceno 10 září 2016

Thamil od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Stay at Rio Hotel
The concierge counter Mr William was very informative
Hodnoceno 26 srpna 2016

effendy od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Excellent
I booked a room for 3 adult ( 1 single and 1 double bed ) but I got 2 queen bed. The room is excellent , The staff are very helpful and friendly. Good internet Wifi Next time , hopefully there will be a shuttle bus to Taipa ferry terminal
Hodnoceno 23 srpna 2016

Isma od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Zůstal jednu noc v srpen 2016
80
Good
Hodnoceno 21 srpna 2016

Wee od Singapur
Rodina s malými dětmi
Upgrade Offer - Deluxe Double or Twin Room
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Very clean and big room
We were upgrade to deluxe room with 2 Queen bed . The room are big and clean
Hodnoceno 17 srpna 2016

kahyee od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Rio Hotel Impress Me
It's so easy to go trough any places tho there's no shuttle bus from airport but theres shuttle bus from ferry terminal. The room is spacious & there's welcome drink. Staffs are super friendly. Because we drink lots of water then we request for bottles of water many times and they never complaint and serve us so politely. Will be back again. Its so valuable
Hodnoceno 16 srpna 2016

Pornpin od Thajsko
Pár
Standard
Zůstal 3 nocí v duben 2015
Convenient
Good place and has Casino in hotel.
Hodnoceno 15 srpna 2016

LEUNG od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Good location
Nice room with good location, I will come back visit again
Hodnoceno 15 srpna 2016

Yu od Čína
Pár
Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Good
Good
Hodnoceno 12 srpna 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: