2015
Velmi dobré 7,9
na základě 12329 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 12329 hodnocení
  • Čistota 8,4
  • Vybavení 7,8
  • Poloha 7,6
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,1
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,9
Seřadit podle

Jason od Singapur
Obchodní cestující
Zůstal 2 nocí v duben 2014
Location
Good location
Hodnoceno 15 srpna 2014

kin od Hong Kong
Pár
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2014
good
clean
so good
Hodnoceno 15 srpna 2014

Katherine od Filipíny
Skupina
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
Good hotel
Location, cleanliness, good service
Hodnoceno 14 srpna 2014

LI od Hong Kong
Pár
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Location not bad and helpful staffs
The swimming pool is clean, fancy room and comfort bed
Royal Hotel is above standard and valuable one. They provide good service and all the staffs are so helpful and nice. We had a free upgrade to the deluxe room at higher floor which have nice view from the hotel room. I did mark the request when I made the booking, I think they would try to fulfill the customers request as they can. The hotel is clean. I would stay here again.
Hodnoceno 14 srpna 2014

Sara od Hong Kong
Pár
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Price reasonable
Price good, with casino although loss money, location convenience
2 points need to improve: 1) Twin bed size too small, even doesn't fit one person sleep on it. 2) Only one person can enjoy wi-fi, at room or lobby.
Hodnoceno 14 srpna 2014

Boon od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v leden 2014
Good location
good location, easy to get taxi, helpful staffs
The hotel is quite old but in good maintain. We booked twins bed room, however the bed is not queen size bed but only single bed which is different with the picture we saw when we book. Even when book we have mentioned to get two queen size bed but it does not manage to. however, the good location is really convenience to us.
Hodnoceno 14 srpna 2014

Yuen od Čína
Pár
Zůstal jednu noc v duben 2014
fair price and standard
quite location, shuttle bus to 金莎 and ferry
it is okay
Hodnoceno 13 srpna 2014

Hei od Hong Kong
Rodina s malými dětmi
Zůstal jednu noc v srpen 2014
clean and good value
clean, simple and reasonable price
It was not my first time staying in this hotel. I used it mainly for business but this time with family. The hotel is decent with very reasonable price on sunday. Also, since it is near the major attraction, Ithink it is good for people who want to see the old stuff of Macau in stead of the casino or new building.
Hodnoceno 12 srpna 2014

JIEFENG od Kanada
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Located in Macau downtown
Good price.
Hodnoceno 12 srpna 2014

KI od Austrálie
Skupina
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Not recommanded
Nothing special. Dirty and old room. There is no plug near the bed for phones, poor designs. Not close to attractions either.
Hodnoceno 12 srpna 2014


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: