2015
Skvělé 8,5
na základě 17217 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 17217 hodnocení
  • Čistota 8,9
  • Vybavení 8,8
  • Poloha 8,5
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Služby 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Ho od Singapur
Páry
Zůstal jednu noc v červenec 2014
shiok
shiokshiok
Shiok
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Edward od Kanada
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Good location and offering
1) lots of shops. 2) good location, 3) good-sized room
My stay at the Venetian was good. I liked the split-level room, which was quite spacious. However, the condition of the room was only so so, and the quality of the toileteries was below par for a 5-star hotel. The TV in the living room was also very outdated.
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

RODERICK od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Zůstal jednu noc v duben 2012
Good staff service.
Classic.
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

George od Indonésie
Páry
Apartmá Royale - s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Too Crowded
the room size
The hotel was too crowded with many tourist. The food court was very expensive, and my room unfortunately was smoking smell.
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Moye od Myanmar
Jednotlivci
Apartmá Royale s výhledem na Cotai - s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v listopad 2014
Fun getaway
location, price and convenience
Wonderful stay
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Natthanun od Thajsko
Páry
Apartmá Royale s výhledem na Cotai - s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Great stay!!! Love the place!
the room, the view, and the hot jacuzzi pool
I love it and would definitely stay there again. The gondola ride was great but the souvenir was a bit overpriced.
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

jinwon od Jižní Korea
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal jednu noc v září 2014
Good~!!
location..play time..
I will stay one more time~!!
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Rob od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Another great stay!
The location.. Its amazing! The freebies! Specially the shuttles! Its inerconnection to other hotels like sheraton,conrad and holiday inn.
Its an amazing stay once again.. I stay here once a year and i can say that the crew behind this hotel was great because it is very well mntained Except for the public areas. toilets were not that good maybe bacause of thousands of users everyday...
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lay od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 2 nocí v prosinec 2014
Excellent Location
comfort, friendly services
Hodnoceno 21 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

dokyo od Jižní Korea
Páry
Apartmá Royale - s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v leden 2014
good
clean,casino,high
Hodnoceno 21 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: