Zpět na informace o hotelu

2015
Skvělé 8,5
na základě 17087 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 17087 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 8,9
  • Vybavení 8,8
  • Poloha 8,5
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Personál 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 7,8
Ověřená hodnocení

weiji L. od Singapur
Páry
Zůstal jednu noc v srpen 2016
na
na
Hodnoceno 24 srpna 2016

Jake M. od Spojené státy
Jednotlivci
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Great Hotel and Great service
Service is excellent, plenty of dining options, nice casino and the low limits new options for gaming are the main reason I stay at the Venetian.
Hodnoceno 23 srpna 2016

Hwang S. od Jižní Korea
Obchodní cestující
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Macao is venetian
Next time I will go to The parisan that the venetian made as french style hotel.
Hodnoceno 20 srpna 2016

YUN L. od Tchaj-wan
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
非常滿意
We stayed in Venetian Macau to celebrate our daughter's 4th birthday. And they decorated our room with a lot of cute balloons, gave us a delicious birthday cake and a cute pengiun doll for our daughter. We really appreciated what they had done for us.
Hodnoceno 16 srpna 2016

MOHAMMAD A. od Indie
Jednotlivci
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Amazing
Mind blowing hotel
Hodnoceno 16 srpna 2016

Sherly L. od Indonésie
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Awesome stay
Staffs were really friendly and helping. And also, the room is so cozy and have a nice view
Hodnoceno 15 srpna 2016

Kok N. od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Center of Cotai
The room is spacious and cozy, so as the bed and bathtub. strategic location, Center of Cotai
Hodnoceno 15 srpna 2016

Kok N. od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Center of Cotai
The room is spacious and cozy, so as the bed and bathtub. strategic location, Center of Cotai
Hodnoceno 15 srpna 2016

Chi L. od Hong Kong
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
Great
highly recommen
Hodnoceno 12 srpna 2016

Chye Y. od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
very high class hotel
this place is purely wonderful. I really like the room. This place is not cheap and it lives up to your expectation.
Hodnoceno 12 srpna 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: