2015
Skvělé 8,1
na základě 4844 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 4844 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 7,7
Seřadit podle

sophia od Malajsie
Obchodní cestující
Speciální nabídka – dvoulůžkový pokoj Deluxe
Zůstal 2 nocí v září 2016
Comfy
Big room n comfotable
Hodnoceno 11 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Gary od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Na
NA
Hodnoceno 11 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Michael od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Club
Zůstal 2 nocí v září 2016
A first rate hotel
We stayed in a Club room. It was excellent value for money. The hotel has an excellent gym,sauna and steam room. Staff were all helpful and friendly. The breakfast buffet was amazing. Would thoroughly recommend this hotel
Hodnoceno 08 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kenneth od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v březen 2016
Overall the experience was good
It is no doubt an aging hotel but things are still well maintained. The rooms could've been cleaner but nonetheless it was overall acceptable. I have stayed in this hotel several times and always find their services to be very good.
Hodnoceno 06 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mohomed od Srí Lanka
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
not as expected from a 5 star
hotel is too old not worth for what i paid. i paid for 4 nights in advace so i had to stay otherwise not a single day i stay in this hotel. except for the staff and the location nothing was good for me.
Hodnoceno 02 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Phil od Austrálie
Pár
Pokoj typu Club
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Best Club Room
We have stayed many times and this time was no exception. The staff are particularly great in serving all your requests at all times. The breakfast is above average and caters for all cultures. Above all, the Club room is outstanding with Dad and Audrey taking care of you, ( all the staff are great) too many to mention. Give it a shot you won't be disappointed.
Hodnoceno 01 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jason od Austrálie
Obchodní cestující
Speciální nabídka – dvoulůžkový pokoj Deluxe
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
Nice traditional place to stay with very good food.
I stayed for a conference and the hotel was very good.
Hodnoceno 01 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Niloofar od Austrálie
Pár
Pokoj typu Club
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Ok but not the best
Afternoon tea at club was poor and Internet connection patchy
Hodnoceno 28 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Zorkafli od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
3 points out of 5
Average
Hodnoceno 28 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

kyongchul od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Commented on staying this hotel
Hi, As soon as you get out of the taxi, you willl be welcomed by hotel staff. what i first looked around some place, i don't think it seemed to be old. Anyway, i was pleased to stay here. Thank you.
Hodnoceno 27 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: