Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 113 hodnocení
  • Čistota 7,6
  • Vybavení 6,9
  • Poloha 5,7
  • Pokojový komfort/standard 7,5
  • Personál 7,7
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,1
Seřadit podle

Fredrik od Švédsko
Obchodní cestující
Superior Studio
Zůstal jednu noc v leden 2016
Good for airport
Oractival easy convienient
Swift and short
Hodnoceno 12 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mai od Austrálie
Páry
Apartament Studio
Zůstal jednu noc v červen 2015
Photos are to misleading nothing work there.
Photos are to misleading nothing work there.
Hodnoceno 03 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Victor od Španělsko
Páry
Apartament Studio
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Big, clean and comfortable
Big studio with plenty of space (table, balcony, tv space, sofa..), clean, friendly and helpfull staff
Excellent, great value of money! Near to the airport.
Hodnoceno 03 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maximin od Francie
Obchodní cestující
Apartament Studio
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Good stay
Location
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Hodnoceno 20 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maximin od Francie
Obchodní cestující
Apartament Studio
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Good stay
Location
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Hodnoceno 20 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maximin od Francie
Obchodní cestující
Apartament Studio
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Good stay
Location
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Hodnoceno 20 července 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mohamad od Filipíny
Páry
Superior Studio
Zůstal 9 nocí v červen 2015
Excellent
Location, Cleanliness, Price
Excellent
Hodnoceno 22 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Michael od Spojené státy
Páry
Apartament Studio
Zůstal jednu noc v červen 2015
Well Done!
Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
Great!
Hodnoceno 08 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Melissa od Filipíny
Páry
Apartament Studio
Zůstal 2 nocí v květen 2015
Close to the beaches...far from the city
Clean, friendly staff, and value for money
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Hodnoceno 15 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Suzanne od Francie
Páry
Apartament Studio
Zůstal jednu noc v únor 2014
Lost somewhere
Not easy to find a taxi for the airport
Hodnoceno 29 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: