Velmi dobré 7,6
na základě 1416 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 1416 hodnocení
  • Čistota 7,9
  • Vybavení 7,6
  • Poloha 6,7
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Služby 7,9
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Michael od Spojené státy
Jednotlivci
Pokój Premium Deluxe od strony basenu
Zůstal 4 nocí v květen 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Hodnoceno 24 srpna 2016

haruhiko od Japonsko
Páry
Deluxe u bazénu
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Hodnoceno 19 srpna 2016

yokoyama od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Apartmá se dvěma ložnicemi
Zůstal jednu noc v červenec 2015
Vacation
My kids and i are having fun last year
Hodnoceno 19 srpna 2016

Jonathan od Austrálie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Old rooms
Old rooms, noisy AC, lovely setting
Hodnoceno 13 srpna 2016

Darryl od Austrálie
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 7 nocí v srpen 2016
Accommodation
The place was nice
Hodnoceno 13 srpna 2016

Sheena od Filipíny
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Place is not really impressive
But the staff are great,. Food are too expensive for the taste.
Hodnoceno 11 srpna 2016

Wei od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Average with small beach
I got an older bungalow with noisy ancient airconditioning. The beach was so small. Food was limited. Resort is also not near to anything if you want to walk out to Maribago. Nothing much to explore
Hodnoceno 11 srpna 2016

Aileen od Spojené státy
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Ironman 70.3 2016
I love Costabella and didnt want to leave. The staff are all nice, pleasant and welcoming. The facility is nice and well kept. Rooms are spacious and comfortable. Food in the restos are good and priced reasonably. I would come back here next time I come to Cebu. However for Ironman event it is not very convenient although they have a shuttle for race morning-- for other days during the event it is hard to get transportation to and from Shangrila. But because I was so happy with Costabella, Id still stay her for Ironman and just have a car rental. I love costabella
Hodnoceno 09 srpna 2016

Eunjeong od Jižní Korea
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Good
Good
Hodnoceno 07 srpna 2016

HONGSEUNG od Jižní Korea
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
good
reasonable price, great ocean view with beach. especially breakfast was cool!! but room condition was soso....
Hodnoceno 06 srpna 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: