Příjemné 6,8
na základě 1542 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 1542 hodnocení
  • Čistota 7,2
  • Vybavení 5,7
  • Poloha 5,8
  • Pokojový komfort/standard 6,9
  • Personál 7,1
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 6,1
Seřadit podle

Ellen od Filipíny
Skupina
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v červenec 2016
nice stay
Just as good as the price
Hodnoceno 03 září 2016

Minoru od Japonsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Standard
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
stuff
are good
Hodnoceno 02 září 2016

Elmar od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
7/10
I stayed here for two days in Express Inn Mactan. It's near SM City Cebu and other important landmarks in the Metro such as the famous Cathedral, Magellan's Cross, Colon Street (one of the oldest streets in the Philippine Archipelago), Museo Sugbu and Plaza Independencia. The hotel is also near the famous lechon of Cebu - CNT Lechon...a must-try ; )
Hodnoceno 30 srpna 2016

Andrea od Filipíny
Pár
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Booked this place since we have an early flight to Manila coming from Moalboal. The place was hard to find. Cab drivers kept on declining us. We hailed about 7 cabs. The last one agreed to bring us to Express Inn but we had to pay him an additional Php 200. The room was so small without any windows. Aircon wasnt working properly. And the restaurant didnt have ice for drinks. They also close at 10pm. The hotel is located in a shady area. It was scary to go out at night and far from other restaurants and malls. We just stayed at the inn and slept. Wouldn't recommend this place to other travelers. Just book an in somewhere along the highway where it feels safer.
Hodnoceno 26 srpna 2016

Ester od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v únor 2016
Never again
I don't have one good thing to say about this place
Hodnoceno 23 srpna 2016

Teofania od Spojené státy
Skupina
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Near to airport
Have a restaurant that's an A plus
Hodnoceno 21 srpna 2016

Jack od Velká Británie
Rodina s malými dětmi
Rodinný pokoj
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Close to the airport
Irs cheap and close to Mactam airport. Not sure about the parking.
Hodnoceno 19 srpna 2016

Kristine od Filipíny
Pár
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Good Enough
This inn serves me just right. Can't complain considering the price.
Hodnoceno 17 srpna 2016

Jeffrey od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Standard
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Needs more cleaning.
I saw a roach in the bathroom. My shower head got busted (staff said it was die to water pressure). Then water turns yellowish (staff said they are cleaning the tank, just keep the water running until it clears out). My window blinds were missing some slides so I have to ask for a flat sheet to cover my windows. It is cheap and close to the airport. Free breakfast too was good. Staff were very nice. A.O.K for a nights stay but not more than that.
Hodnoceno 15 srpna 2016

Salah od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Not bad .... Good for money ...
Nothing to say
Hodnoceno 15 srpna 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: