Příjemné 6,8
na základě 746 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 746 hodnocení
  • Čistota 6,7
  • Vybavení 4,3
  • Poloha 8,4
  • Pokojový komfort/standard 7,1
  • Personál 6,4
  • Poměr cena/kvalita 7,0
  • Jídlo/stolování 5,2
Seřadit podle

Sean od Velká Británie
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal 4 nocí v červen 2016
sad
only wifi in the hot lobby on plastic chairs even though there are connections visible they dont work. bad phone signal inside building. killed 5 different types of bugs in the first 10 minutes in the room and more small bugs were constantly hopping around. A/C is very loud, sounds like it is about to blow up at all times. Using the same shower head from when the building was first constructed.
Hodnoceno 04 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mark od Filipíny
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Near Major Hospitals
Good for short stay and provides basic facilities. Relatively clean bath room and nice room considering the cost. It is near major hospitals and we stayed during short stay in the city for medical checked up in the nearby hospital. It's also near the Crown Regency Hotel known for it's Sky Adventure.
Hodnoceno 02 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jeroen od Nizozemsko
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal 2 nocí v červen 2016
horrible
The place is really run down. everything was broken in the room, also the elevator so i had to walk with all my luggage 4 floors .. i have booked for 2 nights but i left the next day that how terrible it was there.. this was the worse hotel i have ever stayed..
Hodnoceno 01 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Emily od Filipíny
Páry
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v červen 2016
will not recommend
dingy smelly lobby
Hodnoceno 10 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

RACHEL od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior
Zůstal 2 nocí v květen 2016
poor customer service.
there's no towels inside the room and it took us many times to have it.
Hodnoceno 01 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ugo od Itálie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
Noisy, dirty and beginner staff
Omce arrived I got a room that had: broken shower, broken AC and later on all the electricity went off. I got changed room in another one with a noisy but working AC. I have been there 6 years ago and it wasn't so bad but seems like affer that no maintenance has been made and the hotel is managed by teenagers. Corridors are very noisy with other room with the door open playing laud music. My last stay in this hotel.
Hodnoceno 27 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Regine od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Awful.
whats in the pictures are not true. Been transferred from one room to another cause stuffs like aircondition, faucets, doors to even bed are dysfunctional. this hotel got lots of problems. had a stressful stay!
Hodnoceno 22 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maria od Filipíny
Jednotlivci
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v květen 2016
Adequate but excellent staff
For a backpacker, the location is at its advantage. I have no complains with the service but the price of it is not to be desired. Amazing wifi reception but the room is quite small. Overall I'm quite happy with my choice.
Hodnoceno 17 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maria od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Superior
Zůstal jednu noc v duben 2016
Not recommended for families
A-Ok for solo travellers but do no expect too much. You get what you pay for they say. But for the price of this booking, you could get a better deal and accomodation.
Hodnoceno 12 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Janice od Filipíny
Rodiny se staršími dětmi
Pokoj typu Standard
Zůstal jednu noc v duben 2016
Location is everything!
Location is perfect. Near everything.
Hodnoceno 05 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: