Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 381 hodnocení
  • Čistota 5,9
  • Vybavení 3,7
  • Poloha 6,8
  • Pokojový komfort/standard 6,8
  • Personál 6,9
  • Poměr cena/kvalita 6,6
  • Jídlo/stolování 5,4
Seřadit podle

Cicel od Filipíny
Pár
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v srpen 2011
fair enough!
pool. condotel type
Okay
Hodnoceno 18 května 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Niklas od Švédsko
Skupina
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Like a horror movie
Disaster
Hodnoceno 01 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Joel od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Apartmá Junior
Zůstal 4 nocí v leden 2014
comfortable and cheap
comfortable, cheap, good staff
good stay. location is on Mactan island, so a little far from the city, but the price can't be beat.
Hodnoceno 21 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Iago od Španělsko
Rodina s malými dětmi
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v listopad 2014
not so good
close to the airport,
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Hodnoceno 16 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

maja od Filipíny
Skupina
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v duben 2012
Satisfied.
KITCHEN AREA, location, airport service.
Overall great. Swimming pool is not available when we checked in.
Hodnoceno 14 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

hsiuchuan od Tchaj-wan
Samostatný cestovatel
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v listopad 2014
near airport
location
Hodnoceno 14 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Michael od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v říjen 2014
good staff
staff,room facilities,hot water
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Hodnoceno 16 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mark od Nový Zéland
Samostatný cestovatel
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v říjen 2014
really bad standard
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Hodnoceno 08 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHERRY od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Not that good to stay
The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Hodnoceno 04 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ya od Tchaj-wan
Pár
Apartmá Junior
Zůstal jednu noc v duben 2012
Nice place to stay overnight
Friendly cleark, lovely room, and good location
Hodnoceno 26 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: