Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 119 hodnocení
  • Čistota 6,1
  • Vybavení 5,6
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 6,4
  • Personál 6,3
  • Poměr cena/kvalita 6,6
  • Jídlo/stolování 5,5
Seřadit podle

harish od Indie
Pár
Superior
Zůstal 2 nocí v duben 2015
Like a lodge
Location, closer to the airport and supermarket
Noisy and unattended
Hodnoceno 23 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

David od Austrálie
Pár
Superior
Zůstal 7 nocí v březen 2015
over priced for what you get
location
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Hodnoceno 02 dubna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

frederik od Nizozemsko
Samostatný cestovatel
Superior
Zůstal jednu noc v březen 2015
was there before
the restaurant on the top floor, the location, the rpice
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Hodnoceno 24 března 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jasmine od Filipíny
Skupina
Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Poor and mediocre all around
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Hodnoceno 06 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

roel od Filipíny
Samostatný cestovatel
Superior
Zůstal 2 nocí v listopad 2014
Dilapidated
near airport, in front of gaisano
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Hodnoceno 02 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Robert od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v říjen 2014
Over all great hotel. Just don't eat the food.
Great pool, excellent staff service, nice rooms.
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Hodnoceno 15 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

BIGELOW od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Superior
Zůstal jednu noc v listopad 2014
Sad is how I felt when I saw the room.
Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Hodnoceno 04 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Marlet od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Superior
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
We got what we paid for
Won't come back there no more.
Hodnoceno 26 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Olivia od Velká Británie
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v září 2014
Simple, clean enough
Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
Hodnoceno 24 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

David od Velká Británie
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
ok
location
ok
Hodnoceno 11 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: